3 csillagjegy, akinek komoly meglepetésben lesz része a héten

Ha nyitott vagy a klassz dolgokra, előbb vagy utóbb egyre több érkezik majd belőlük az életedbe. Ha pedig szerepelsz a következő csillagjegyek listáján, már a héten elkezdheted gyakorolni.

3 csillagjegy, akinek komoly meglepetésben lesz része a héten

Tudjuk, hogy karácsony már elmúlt, de ugye tudod, hogy nem kell magad kötelezően elzárni attól, hogy klassz dolgokat kapj másoktól – akár az univerzumon keresztül? Tegyél egy szívességet magadnak, és tudd, hogy megérdemled a legjobbat, ami már úton is van feléd, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy. 

Ikrek

Január eleje ide vagy oda, te már most annyira megpörgetted 2022-t, hogy igazán rád férne egy kis pihenés. Egy nagyon jó barátnőd (vagy épp a szerelmed) rátapint a lényegre, és leszervez egy közös, 2-3 napos pihenést. Engedd meg, hogy most kivételesen ne te legyél a főszervező, és bátran add át a kormányt a másiknak, te pedig lazulj be, és fogadd kíváncsian és boldogan, ami jön. 

Oroszlán

Annyira lefoglalnak a hétköznapok, hogy minimális teret adsz a képzeletednek, és annak, hogy igenis járnak neked a kisebb és nagyobb meglepetések. A héten viszont több ilyenben is részed lesz, szóval csomagold el a benned élő szkeptikust, és legyél nagyon partner, hogy még többet küldjön belőlük az univerzum. Lehet, hogy ez ma este csak egy finom vacsorameghívásban merül ki, de ha megtanulod értékelni az apró dolgokat, és elég hálát érezni értük, hamarosan sokkal több érkezik majd.

Kos

Ami az elmúlt időben nagyon komolyan hiányzott az életedből, azok a minőségi kapcsolatok és a mély beszélgetések. Úgy tűnik, ezt más is érzi a környezetedben, jobban mondva a múltadból, és még a héten felkereshet. Legyél nyitott, amennyire csak tudsz, még akkor is, ha nem kifejezatetten szépen váltatok el évekkel ezelőtt. Sokkal kellemesebb élményben lehet részed, ha kedvesen fogadod a közeledését. 

Nem bánod, ha utat mutatnak a csillagok?

Még több

Horoszkóp