Horoszkóp, Január 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 12-én is!

Horoszkóp, Január 12., Szerda

Kos 

Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz egy magánéleti problémának, de a nagyobb baj, hogy ez a munkára is kihat. Mindenképp próbáld meg a barátoddal tisztázni a dolgot, hogy holnap már ne befolyásoljon. 

Bika 

Nem kizárt, hogy ma elsiklik a figyelmed egy fontos infó felett, emiatt duplán kell dolgoznod. Beválhat, ha listát írsz, és mindent duplán, vagy akár triplán ellenőrzöl, így elkerülheted a túlórát.

Ikrek 

Te már most nagyon unod a telet, de ha csak azzal gyötröd magad, mikor lesz tavasz, még hosszú idő vár rád. Próbáld meg megtalálni a jó dolgokat ebben az évszakban is, például korizz, vagy igyál egy jó forralt bort! 

Rák 

Ha higgadt és józan maradsz, akkor nem fognak tudni beléd kötni, de ha picit is érzékenynek mutatod magad, az egyik kollégád biztosan megpróbál majd támadást indítani ellened. Ne engedd, hogy fogást találjon rajtad! 

Oroszlán 

Segítségre lenne szükséged, de magadtól nem akarsz kérni. Szerencsére valaki, akiről nem is feltételeznéd, tisztában van vele, hogy picit elvesztél, és anélkül tesz szívességet, hogy kérned kellene. 

Szűz 

Az egyik kollégád állandó panaszkodása az idegeidre megy és ma különösen nehezen viseled. Mivel a józan észre úgysem hallgat, ezért ne is próbáld leállítani, inkább engedd el a füled mellett a siránkozását. 

Mérleg 

Valaki addig-addig próbál bosszantani, amíg eléri a célját, és teljesen kizökkent az egyensúlyodból. Amennyire rosszul hangzik, annyira nagy szükséged van erre, mert így lezárhatsz egy fejezetet az életedben. 

Skorpió 

A főnököd azon ügyködik, hogy lássa, mennyire bírod a nyomást, de ez nem jelenti, hogy szó nélkül mindent el kell tűrnöd! Ha nem bírod tovább, jelezd, különben az egészséged fogja bánni hosszútávon. 

Nyilas 

Nem kizárt, hogy egy új állásajánlat talál meg, de a lojalitásod miatt vacillálsz, hogy elfogadd-e. Semmi nem tart örökké, ezt a főnöködnek is be kell látnia, és ha jobbak a feltételek, miért ne vállalnád?! 

Bak 

A barátod olyan döntést hoz, amiből teljesen kihagy téged, és egyáltalán nem számol a következményekkel. Nem kell rögtön a fejét leharapni, de azért azt mindenképp mondd el, mennyire rosszul esik ez neked! 

Vízöntő 

Bizonytalan vagy, hogy az ötleteid vajon tényleg megvalósíthatóak-e, legbelül kétségek gyötörnek. Érdemes lenne leülni, és megbeszélni mindezt valakivel, akinek adsz a véleményére, hogy helyre tudd tenni a dolgokat.  

Halak 

Nagyon figyelj ma oda arra, hogy kinek, mit mondasz, mert lehet, hogy támadásnak veszi, akkor is, ha egyébként teljesen másképp gondoltad. Nem hiányzik ez rosszakaró a melóban, igaz? 

Még több

Horoszkóp