Ez a 3 csillagjegy extra pénzhez jut a héten

Neked is jól jönne egy kis plusz bevétel? Akkor csekkold, hogy az univerzum meghallgatja-e a kérésedet!

Ez a 3 csillagjegy extra pénzhez jut a héten

Az ember mindig azt gondolja, hogy a decembernél nincs húzósabb hónap anyagi fronton, aztán jön a január, ami ezt mindig felülírja, és csak nézünk értetlenül: hová lett a pénzünk? Ha neked is ismerős ez a szituáció, akkor most nagyon figyelj, mert a következő három csillagjegynek szerencsésen rendeződnek az anyagi gondjai. 

Bika 

A nagy év eleji rendrakás közepette bukkansz rá egy nagyobb összegre, amit még korábban tettél félre, és amiről teljesen meg is feledkeztél. A felfedezés most a legjobbkor jön, mert a kiadásaid folyamatosan nőnek, és így nem a mindennapi költőpénzből kell kiegészítened ezeket, hanem a szerencsésen megtalált spóroltból. 

Nyilas 

Bár nem szívesen fogadsz el pénzt a szüleidtől, ők minden áron segíteni akarnak neked, mert látják, hogy mennyire le vagy égve. Tedd félre a büszkeséged, és fogadd el az ajánlatukat, mert sokkal fontosabb az, hogy őket megnyugtasd, mint az, hogy mennyire vagy hiú. Ha zavar, hogy elfogadod az anyagi segítséget, akkor állapodj meg velük a visszafizetés részleteiről. 

Skorpió 

Folyton azon agyalsz, hogy talán másodállást kellene vállalnod, hogy egy kis extra pénzre tegyél szert, de érthető módon ez nem nagyon fér bele az idődbe. Szerencsére a munkahelyeden adódik egy plusz feladat, amire rögtön lecsapsz, és így bebiztosíthatod magad anyagi téren, amire nagy szükség van, mert a kiadásaid mintha egyre megszaporodnának. 

Még tart a hét, BÁRMI megtörténhet:

Még több

Horoszkóp