Horoszkóp, Január 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 13-án is!

Horoszkóp, Január 13., Csütörtök

Kos 

Ma bármibe is kezdesz, azt sikerre viszed, a csillagok most neked kedveznek ezen a téren, sőt! Ha új ötleteid vannak, azokat se tartsd magadban, mert olyan emberre találhatsz, aki issza minden szavad! 

Bika 

Egy hatalmas, de annál jobb feladatot kell ma lebonyolítanod, de ahhoz, hogy tiszta fejjel tudj gondolkodni és bírd a strapát, érdemes a reggelt egy kiadós sétával, futással, edzéssel indítanod. 

Ikrek 

Nem ciki, ha néha elfutsz a gondok elől, sőt, most például kifejezetten hasznodra válhat, mert így egy olyan konfrontációt kerülhetsz el, amiben valószínűleg te maradnál alul. Így megmaradhat a büszkeséged. 

Rák 

Sokat dobna a munkakedveden, ha ezúttal mindent alaposan megterveznél, és kilépnél picit a komfortzónádon, mert enélkül könnyen benne rekedhetsz a mókuskerékben. Újrakezdeni sosem késő! 

Oroszlán 

Ne pletykálkodj, főleg ne akkor, ha az a szóbeszéd a főnököt is érinti, mert nagyon könnyedén olyan helyzetben találhatod magadat, ami finoman szólva is kellemetlen. Ha csendben maradsz, ezt elkerülheted. 

Szűz 

Mindegy, mennyire elrugaszkodott ötlettel állsz ma elő, bízz magadban, az értékítéletedben, az ösztönödben, mert mind jó irányba visznek. Ha bárki az ellenkezőjét állítja, azt csak féltékenységből teszi. 

Mérleg 

Kellemetlenül érint, hogy a főnök egy privát dologban kéri a segítségedet, főleg azért, mert ezt a munkaidődön felül kellene teljesítened. Ha rövidre akarod zárni, akkor kedvesen, de határozottan utasítsd el, különben újra betalál majd vele. 

Skorpió 

Mindenki tart az ismeretlentől, de ideje, hogy végre túllépj a félelmeiden és cselekedj, különben örökké bánni fogod. Mindegy, hogy kapcsolatról, vagy karrierről van szó, tedd meg az első lépést! 

Nyilas 

Veszélyes, ha mindig segítőkész vagy, mert könnyen kihasználhatja valaki a jóhiszeműségedet. Állj ki magadért, ha szeretnél ennek a végére pontot tenni, különben újra és újra ebben a helyzetben találhatod magadat. 

Bak 

Választás elé kerülsz, és muszáj döntést hoznod, nem lehet halogatni a dolgot. Igen, ez egy nehéz döntés lesz, de a végén azzal a nyugodt tudattal mehetsz haza a melóból, hogy sikerült állást foglalni az egyik oldal mellett. 

Vízöntő 

Bár általában bejön, ha spontán döntést hozol, most jobb, ha adsz magadnak időt a gondolkodásra, és csak akkor köteleződsz el valami mellett, ha teljes képet kapsz a nagy egészről. Így biztos, hogy a jó utat választod. 

Halak 

Oké, hogy nem akarsz senkit megbántani, főleg nem a közvetlen kollégádat, de ha a stílusa elviselhetetlen, akkor azért ne maradj csendben. Nem vagy köteles elviselni a folytonos alázását! 

Még több

Horoszkóp