Csillagjegyek, akik egyáltalán nem félnek a változásoktól

Ha szerepelsz a listánkon, akkor a rugalmasság a szupererőd!

Csillagjegyek, akik egyáltalán nem félnek a változásoktól

Mindannyian mások vagyok, így természetesen a változásokra is eltérően reagálunk. Van, aki szorong, ha munkahelyet kell váltania, más pedig lelkesen várja, hogy végre új fejezetet nyithasson a karrierjében. És ahogyan sok mindent, úgy a rugalmasságunkat is a horoszkópunk befolyásolhatja, szóval tulajdonképpen már a születésünk pillanatában eldőlhet, mennyire leszünk nyitottak a váratlan lehetőségekre. A listánkon szereplő csillagjegyek lazán igent mondanak az újdonságokra és nem parázzák túl, ha ki kell lépniük a komfortzónájukból.

Vízöntő

A Vízöntők abszolút nyitottak arra, hogy kipróbáljanak valamit, amit korábban nem – egészen addig, amíg nincsenek belekényszerítve a döntésbe. Akkor érzik magukat komfortosan, ha megmarad a választási lehetőségük. Szóval: boldogan átrendezik az életüket és az időbeosztásukat, hogy teret adjanak valaminek, amíg ezt nem kötelező jelleggel kell megcsinálniuk.

Halak

A jegy szülöttei társas lények, vagyis mindent megtesznek azért, hogy elkerüljék a kirekesztést. Gond nélkül igent mondanak a barátaik meghívására, igyekeznek rugalmasan reagálni a mások ötleteire. De azért tévedés lenne azt hinni, hogy bárki kedvért kilépnek a komfortzónájukból – ezt leginkább a szeretteik kedvéért teszik meg.

Ikrek

Igen, egy Ikrek mindig alaposan átgondolja, mit vállal be, de attól még tény, hogy szívesen ugrik fejest az újdonságokba. Mindenben is részt akarnak venni és tisztában vannak azzal, hogy ehhez spontaneitásra, bátorságra, illetve rugalmasságra van szükség. Kizárt, hogy lemondjanak a kalandokról a biztonsági játék miatt.

Szűz

Sokan azt hiszik, hogy a Szűz jegy szülöttei nem szívesen mozdulnak ki, mert a négy fal között érzik magukat igazán jól – pedig ez egyáltalán nem igaz. Sőt! Igazából elképesztően kíváncsiak a világra és ezerrel azon dolgoznak, hogy minél több élményt és tapasztalatot szerezzenek, nem akarnak kimaradni semmiből. Azt meg jól tudják, hogy ehhez el kell hagyniuk az otthonukat.

Skorpió

A Skorpiók el sem tudnak képzelni borzalmasabb dolgot az unalomnál, ráadásul elég könnyedén belesüllyedhetnek az egykedvűségbe. Ahhoz, hogy ezt elkerüljék, állandóan új ingerekre van szükségük, tehát igazából nincs is más lehetőségük, mint hogy rugalmasan vegyék a változások akadályait. Nem félnek attól, ha cselekedniük kell: hidd el, ők tényleg bármilyen felvetésedre igennel felelnek.

Forrás: YourTango

Van még pár asztro-listánk:

Még több

Horoszkóp