Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Teljes harmóniában állsz önmagaddal, ami a kisugárzásodon is érződik, nem véltelen, hogy mindenki szeretne belőled egy pici szeletet. Azért arra is figyelj, hogy jusson időd a pihenésre! 

Párban: A barátod exe, ha nem is tényleges valójában, de feltűnik az életetekben, ezért a hétvége elég rosszul kezdődik, de ha nem csinálsz belőle túl nagy ügyet, akkor legalább a vitát elkerülheted. 

Bika

Szingli: Egy srác mindent megtesz azért, hogy felkeltse az érdeklődésedet, te azonban nem érted, hogy egy ilyen jó pasi miért pont téged akar. Számolj le a kétségekkel, és add át magadnak az érzésnek! 

Párban: A párodnak most mindennel IS baja van, valószínűleg a melóban nem úgy alakulnak a dolgai, ahogy tervezte. Ezért ne haragudj rá, inkább próbálj a kedvében járni, hogy picit jobb kedvre derítsd. 

Ikrek

 Szingli: Lehet, hogy az első randi elég bénán alakul, de azért adj egy esélyt a srácnak, főleg, ha szimpatikus volt, mert ebből még tényleg bármi kisülhet. Ne egy alkalom után ítélj! 

Párban: Te csak jót akarsz azzal, hogy a barátodat ellátod tanácsokkal, ő viszont könnyen úgy érezheti, hogy nem elég jó neked, hogy folyton kritizálod. Időnként azért a pozitívumait is emeld ki! 

Rák

Szingli: Nálad és az aktuális randipartnerednél különbözőbb személyiségeket elképzelni sem lehet, azonban minden jel arra utal, hogy igaz a mondás: az ellentétek vonzzák egymást! 

Párban: Lehet, hogy odakint már mínuszok vannak, de ez ne vegye el a kedveteket egy nagyobb kiruccanástól, mert nagyon jót tehet a kapcsolatotoknak, ha a világ zajától távol, picit kettesben lehettek. 

Oroszlán

Szingli: A barátnőid most mindenre kaphatóak, úgyhogy gyorsan írd össze, mi mindent terveztél januárra, és kezdjétek el közösen megvalósítani! Jól fog esni a feltöltődés! 

Párban: Egy nagyon intim probléma üti fel a fejét, és nem tudod, hogyan hozakodj vele elő, pedig muszáj beszélni róla, még ha kellemetlen is. Vezesd fel körültekintően, és nem lesz gond! 

Szűz

Szingli: Általában inkább a hátrányát látod a szingliségnek, de most fordul a kocka, és rájössz, mekkora szabadságot ad az, hogy nincs pasid, akihez alkalmazkodnod kellene. Imádni fogod az érzést! 

Párban: Amikor azt gondolnád, hogy már mindent láttál a párodtól, olyan új oldalát dobja be, amitől leesik az állad. A hétvége a szenvedély és romantika jegyében fog telni, élvezd ki ezzel a régi-új pasival! 

Mérleg

Szingli: Nem kizárt, hogy a hétvégéd rámegy egy projektre, de mindenképp alakítsd úgy az idődet, hogy ne csak a munka legyen fókuszban. Ha bulizni hívnak, eszedbe se jusson otthon maradni! 

Párban: Érzékeny hangulatban vagy, még a legapróbb dolgokat is a szívedre veszed, ezért a pasid nem tudja, hogyan közeledjen feléd. Magyarázd el neki, hogy mi a baj, nehogy azt higgye, hogy ő bántott meg valamivel. 

Skorpió

 Szingli: Nem vagy elégedett magaddal? Akkor tegyél érte, hogy ez változzon! Jöhet egy jó kis spa-hétvége, masszázs, arcpakolás, manikűr-pedikűr, és természetesen egy óriási, habos fürdő! 

Párban: A munkád akaratlanul is kihat a magánéletedre és nem kizárt, hogy emiatt némi nézeteltérés támad közted és a barátod között. Úgy tudod rövidre zárni, ha jobban odafigyelsz az egyensúlyra! 

Nyilas

Szingli: Hahó, ez már 2022, nem kell feltétlenül megvárni, hogy a pasi keressen! Ha tetszik valaki, akkor igenis jelöld be, írj rá, keresd őt, mert még imponálni is fog neki a rámenősséged! 

Párban: A hétvége nem a nagy beszélgetések ideje, úgyhogy ne is próbáld meg rábírni a pasidat, mert óriási veszekedéssé fajulhat a helyzet. A türelemmel most sokkal többre mész, csak próbáld meg lefoglalni magadat. 

Bak

Szingli: Ne törődj bele abba, ha egy randipartnered felszívódott, kérdezz rá az okára. Nem kell támadni, de jó, ha érzi, te nem az a lány vagy, akivel ezt csak úgy megteheti, talán még be is jön neki a tárgyilagosságod. 

Párban: A párod a tanácsodat kéri egy ügyben és te nagyon örülsz annak, hogy hozzád fordult ezzel a problémával, mert innen tudod, hogy fontos neki a véleményed. Szóval tedd oda magad nagyon! 

Vízöntő

Szingli: Úgy érzed, hogy valami nem stimmel a randipartnereddel, konkrétan az a benyomásod, hogy manipulálni akar. Valószínűleg nincs túl az előző barátnőjén, és ezt akarja rajtad kiélni. Ne hagyd! 

Párban: A házasság és a baba is szóba kerül a hétvégén, és úgy tűnik, a barátod még nálad is sokkal jobban lelkesedik a témáért. Ne törd le azzal, hogy te még nem állsz készen, mert ő is tudja, de szeretné kiélvezni a helyzetet. 

Halak

Szingli: Egy spontán randi keretében, amire különösebben ki sem csíped magad, olyan srácra bukkanhatsz, aki konkrétan mindent tud, amit a nagy Ő-től elvársz. Nehogy elengedd! 

Párban: Nem szereted különösebben a párod családját, de a hétvégén mégis együtt kell velük töltened. Bárki, bármit is mondjon, te engedd el a füled mellett, hogy a pasidnak örömet szerezz. 

Még több

Horoszkóp