Minden bizonnyal már kiderítetted, hogy mi vár rád 2023-ban az asztrológusok szerint. De ahhoz, hogy teljes legyen a kép, azt is tudnod kell, mire érdemes odafigyelned, mi az, amivel jobbá teheted az idei évedet, és ezzel együtt az életedet! Görgess a csillajegyedhez, és olvasd el a neked szóló intelmeket 2023-ra:

Kos

Humoros és nagyon szórakoztató tudsz lenni. De a legtöbb embernek nehéz veled kommunikálna veled, mert túl szigorúnak, már-már  ijesztőnek  tűnsz első benyomásra. Légy önmagad, ugyanakkor mi lenne, ha nem mindig teljes harci díszben köszöntenéd az új barátokat és kollégákat?

Bika

Ne hagyd, hogy a negatív emberek beleszóljanak az életedbe, akik mindenáron meg akarják mondani, mit tegyél vagy mit ne. Ne akarj annyira megfelelni nekik, hogy eleget teszel minden kérésüknek, javaslatuknak! Állj a sarkadra, és menj a saját fejed után!

Ikrek

A pillanatban kellene élned, nem pedig a múltban szörfözni, Ikrek. Hajlamos vagy mindent összekapcsolni a múlttal, hol azért, mert annyira jó volt, hol pedig amiatt, mert annyira rossz. De ez már rég lejárt sztori, és csak hátráltatod magadat azzal, ha folyton hátratekintgetsz!

Rák

Ne rejtsd el az érzéseidet 2023-ban! Az érzéseid kifejezése és annak megmutatása, hogy ki is vagy valójában, nem tesz gyengébbé, csak erősebbé! Az emberek nem tisztelnek téged kevésbé, ha érzékeny vagy. Még jobban fognak szeretni, mert teljesen hiteles vagy, és ez olyasmi, ami manapság ritka.

Oroszlán

Soha nem szabad feladni, Oroszlán, mindegy mennyire nehéz a helyzet! Mindig van megoldás számodra! Próbáld megőrizni a szenvedélyedet, és soha ne hagyj ki egy jó lehetőséget! Igen, fognak érni nehézségek, de sokkal erősebb vagy, mint amilyennek néha hiszed magad!

Szűz

Mutasd meg a gyengéd oldaladat! Ne gondold, hogy ezzel csak rontasz a rólad kialakult képen, mert épp az ellenkezőjét érnéd el vele! Sokkal könnyebben alakíthatnál ki kapcsolatokat, vagy erősíthetnéd meg a meglévő kötelékeidet. Szóval mutasd ki az érzelmeidet, és légy néha nyugodtan tökéletlen!

Mérleg

Nagyon nagylelkű vagy másokkal, és szinte mindig mások rendelkezésére állsz, még akkor is, ha ezt sokan nem érdemlik meg. Mi lenne Mérleg, ha idén magadat helyeznéd az első helyre? És szigorúan csak azoknak segíts, akik tényleg megérdemlik! De hidd csak el, jót fog tenni az életednek, ha kicsit  önző  vagy!

Skorpió

Légy őszinte Skorpió: általában az érdekel, hogy neked legyen jó, és ez rendben is van. De hajlamos lehetsz túlzottan figyelmetlen lenni másokkal szemben, és ez sokat árthat a kapcsolataidnak. Idén próbálj meg empatikusabban állni a környezetedhez, és segíteni nekik, ha módodban áll. Meg fogják hálálni!

Nyilas

Bár arról vagy híres, hogy imádsz szórakozni, bulizni, valójában rengeteget dolgozol, túl sokat is. Idén vissza kellene venned a tempóból! Légy végre elégedett azzal, amid van, és tölts több időt a szeretteiddel. Ha tovább folytatod az eszeveszett tempót, amit eddig, le fogsz robbanni.

Bak

Idén ne hagyd, hogy bárki megállítson téged, ne törődj azokkal, akik kételkednek benned! Kövesd a céljaidat, függetlenül attól, mások mit várnak el tőled. Kapcsolj ki magadban minden negatív hangot. Persze, el is bukhatsz, de ne mások mondják meg, mire vagy képes, vagy mire nem!

Vízöntő

2023-ban el kell engedned a görcsös irányítani vágyásodat! Minél jobban ragaszkodsz hozzá, annál kevésbé fogod élvezni az életet, és szép lassan kiégsz, miközben elveszíted azokat, akik fontosak számodra. Ne aggódj, az univerzum tudja, mi a jó neked, bízz benne!

Halak

Ne agyalj mindig azon, hogy mások mit gondolnak rólad. A szeretteid úgy szeretnek, ahogy vagy. Éppen ezért, nem kell mindig a környezeted szolgálatára lenni, nyugodtan mondhatsz nemet! Ha idén tényleg el akarod érni a céljaidat, akkor ezt meg kell végre tanulnod!