A 2023-as évet a Mars bolygó uralja, ami a szerelmet, a szexualitást, az erőt, a cselekvést és a háborút jelképezi. Rengeteg energiád lesz ahhoz, hogy dolgozz a kapcsolaton vagy pedig megtaláld az igazit! Ez az év előcsalja a tüzes, szenvedélyes oldaladat, ami jól jöhet a hódításnál, és a pasid lenyűgözésénél. Görgess a csillagjegyedhez, és tudd meg, hogy mire számíthatsz a Mars évében a szerelemben!

Kos

A Mars uralja a Kost, ami azt jelenti: maximálisan kiegyensúlyozott és energikus leszel, a szerelmi életeddel együtt. Bárkit megkaphatsz, és az ujjad köré csavarhatsz. Gyors és sokszor merész döntéseket hozol, így valószínűleg egy-két kalandban is lesz részed. Párban élőként szexgagzdag és élményekkel teli év elé nézel!

Bika

Néha egy kicsit makacs és földhözragadt lehetsz szingliként. Ha nem várnád mindig, hogy a pasi kezdeményezzen, több sikerben lenne részed! Párban élőként is akadhatnak feszültségek, mert megpróbálod ráerőltetni az akaratodat a szerelmedre. Viszont  fergeteges szeretkezéseitek  lesznek, és a romantikus élményekből sem lesz hiány!

Ikrek

Szingli vagy? Akkor könnyű dolgod lesz Ikrek, mert lazán elcsábíthatod a kiszemeltedet, és jó eséllyel párra lelsz az évben. Párban élőként nyíltan felvállalod a vágyaidat, és attól függően mennyire áll kötélnek a pasid: házasság vagy szakítás lehet belőle! Ám a nemi életetek felvirágzik, és olyan dolgokat is kipróbáltok, amit korábban még sosem!

Rák

Egyre közelebb kerültök egymáshoz Mr. Biggel, és úgy dönthettek: ideje összeházasodni!  Kimondottan romantikus év előtt állsz, és sorra teljesülhetnek a vágyaid. Szingliként vár rád néhány csalódás, de ne add fel a keresést! A sok félresikerült randi és átverés után jó eséllyel megtalálod az igazit!

Oroszlán

Ha reflektorfényre vágysz, megkapod, Oroszlán! Egész évben minden tekintet rád szegeződik, a pasik a lábaid előtt hevernek majd. Simán meghódítod azt, akit csak szeretnél! A párban élők nagyvilági életet élnek, nem vonnak meg maguktól semmilyen örömöt, főleg nem szexet! Minden tekintetben gazdag év vár rád!

Szűz

Idén mindent elkövetsz azért, hogy az legyen a kapcsolatodban, amit te akarsz, így akár a lánykérésig is eljuthattok! Kétségkívül lesznek sikereid, de azért készülj fel az ellenállásra is! Ha pedig úgy érzed, nem az igazi mellett vagy, akkor egyszerűen szakítasz. Szingliként gyakran túl rámenős leszel, ami elijesztheti a pasikat, de ne aggódj: emberedre fogsz találni!

Mérleg

Igazi társasági pillangó leszel Mérleg, és rengeteg új barátságot kötsz. Alkalmi pasikból, egyéjszakás kalandokból nem lesz hiány, és talán az igazi is közülük kerül majd ki! Ha párban élő vagy, rengeteg új dolgot próbáltok ki az ágyban a szerelmeddel, miközben folyamatosan egyre csak mélyül a kapcsolatotok.

Skorpió

Kész pasimágnes leszel 2023-ban. Megvan az előnye annak, hogy egyszerre több vasat tartasz a tűzben, de utána annál nehezebb lesz választanod közülük! A párban élők az évben döntenek a kapcsolatuk sorsáról: szakítanak vagy összeházasodnak. De amíg nem születik meg a döntés, maximálisan élvezni fogják a szexet!

Nyilas

Szingliként több izgalmas kalandban lehet részed! Nemcsak könnyű flörtökben, hanem egyéjszakás lepedőgyűrésekben is. A párban élők sokszor összeveszhetnek, de gyorsan ki is békülnek. Szenvedélyes év elé néznek, ami hol fasírtban telik, hol pedig a legnagyobb romantikában és szerelemben úszva.

Bak

Átveszed az irányítást az évben a párkapcsolatod felett. Az ágyban ennek meglesz a pozitív hatása, ahol a pasid értékelni fogja bevállalós, tüzes énedet. Ám a hétköznapokban a hatalmi játszmák próbára tehetik a kapcsolatot. Szingliként most főleg önmagadra helyezed a hangsúlyt, és a testi-lelki jóléted megteremtése lesz a legfontosabb.

Vízöntő

Főleg hosszabb-rövidebb plátói szerelmekben lesz részed, Vízöntő. De az is előfordulhat: egy baráti viszonyod lép szintet. A párban élők azon lesznek, hogy színt vigyenek a kapcsolatukba. Sokat fognak utazni, új élményeket szereznek, de főleg az ágyban fognak igazán kísérletezni.

Halak

Egyedülállóként minden esély megvan arra, hogy az évben megleled a lelki társadat. Párban élőként viszont túl passzív vagy túl agresszív lehetsz, és ez a kapcsolatod végét eredményezheti. Ha nem az embereden vezetnéd le a feszültségedet és tennétek azért, hogy a másik fél boldog legyen, megmenthetnétek a kapcsolatot!