A Jupiter a szerencse bolygója kitartóan menetel előre a Halakban, és ez most szerencsés lehetőségeket teremt, ugyanis egybe esik a Kos Holddal, ami segít észrevenni a lehetőségeket, és bátorságot ad ahhoz, hogy belevágj terveid megvalósításába. Vasárnap már viszont a Bikában jár Hold, ami ugyan költekezésre hajlamosíthat, de egyúttal azt sugallja, hogyha a megérzéseidre támaszkodsz: nem várt pénz ütheti a markodat. A következő 3 csillagjegy ezt szinte biztosan meg is tapasztalja:

Kos

Hatalmas lehetőségek várnak rád, kedves Kos! Ez a mostani holdenergia arra ösztönöz, hogy szélesebb perspektívából tekintsd a dolgokat, különösen, ami a pénzügyeidet illeti. Ennek köszönhetően rábukkanhatsz egy olyan lehetőségre, amivel eddig nem számoltál, viszont rövid időn belül plusz bevételhez juttathat. De ezt leszámítva is pénz üti a markodat, mivel egy korábbi bölcs döntésed most kifizetődik.

Bika

Légy óvatos Bika, mert a hétvégén megtörténhet veled a „könnyen jött-könnyen ment” effektus. Váratlanul, talán nyeremény vagy bónusz formájában, de potya pénz hullik az öledbe. Az is lehet, hogy pakolásnál találsz rá, miközben egy régi táskádat tisztítod ki. Hajlamos lehetsz egyből eltapsolni, pedig most érdemes lenne inkább félretenned!

Oroszlán

Készülj fel Oroszlán, mert most aztán tényleg rád mosolyog a szerencse! Ha saját üzleted van vagy üzletkötéssel foglalkozol, dőlni fog hozzád lóvé. Termelni fogod a profitot, vagy sorra kötöd az előnyösebbnél előnyösebb üzleteket. Sőt: valaki egy izgalmas ajánlatot tehet neked vagy lehetőséget kínál, amivel további plusz bevételhez juthatsz. Csak légy óvatos, és ne vállald túl magad!