Mondju ki: a hónap vége szívás. Kivéve a következő három csillagjegynek, akire rászakad egy kis plusz pénz július végén.

Bika

Jellemző, hogy fizunapon megvadulsz, úgy érzed, a világ összes pénze a tiéd, és féktelen költekezésbe kezdesz. Aztán ahogy apad a bankszámáld, úgy mész át spórolósba. Ebben a hónapban viszont valami csoda folytán nem futsz ki a keretből, sőt sikerül egy olyan okos pénzügyi döntést hoznod, aminek köszönhetően extra bevételed is lesz. Gratulálunk! Csak így tovább!

Nyilas

Végre sikerült olyan melót találnod, amit imádsz – nem túlzás azt mondani, hogy ez álmaid munkahelye. Ezért viszont kompromisszumot hoztál, és bevállaltad a kevesebb fizut. A kemény munka és az áldozat viszont most végre kifizetődik: váratlanul emelnek a fizetéseden, ráadásul némi bónuszt is bezsebelhetsz.

Halak

Te vagy az, aki hisz a barátaiban, és azok döntéseiben, néha még irracionálisan is elfogult vagy velük szemben. Épp ezért fektettél be egy olyan bizniszbe nemrégiben, amiben rajtad és az ismerősödön kívül szinte mindenki kételkedett. Nos, ezúttal nem csaltak a megérzéseid, és sokkal előbb profitálhatsz belőle, mint gondoltad volna!