Mindenkinek járna a tisztességes elutasítás, valamint szakítás. Egy amolyan „bocs, ez nem fog működni közöttünk”. De ehelyett egyesek inkább kámforrá válnak. Ez nem egy olyasmi, ami mások „génjeiben” van, sokkal inkább döntés kérdése. Márpedig van 3 csillagjegy, akik olyan személyiséggel vannak megáldva, hogy szívesebben voksolnak a ghostingolás mellett, semmint az egyenes úton szakítsanak.

Vízöntő

Kezdjük az elején: a Vízöntő alapból nehezen adja fel a szabadságát. Szeret a saját feje után menni és azt tenni, amihez kedve szottyan. Ugyanakkor hajlik a mindent elsöprő, de plátói szerelemre, ami csupán ideig-óráig tart. Ha felszállt a köd, és nincs mögötte semmi, akkor egyszerűen lelép. Mivel amúgyis érzelmileg visszafogott, így nem aggódik amiatt, hogy fájdalmat okoz másnak az eltűnésével. Nem gondol bele. Különben sincs kedve megmagyarázni, miért nem jön össze a dolog, ahhoz túlságosan kényelmes-típus. Egyszerűen azt teszi, amit a hangulata diktál, és nem érdekli ki, és mit gondol róla.

Ikrek

Mindenki tudja, milyen nagydumás az Ikrek. De arra már nem vevő, hogy azt mondja: nem akarok tőled semmit. Sokkal egyszerűbb, és kényelmesebb köddé válni. Az egyik pillanatban rajong az emberért, és lehozná érte a csillagokat az égről, a következő percben olyan hideg, mint a Titanicot elsüllyesztő jéghegy, és hűlt helye van. Nem egy olyan alkat, aki könnyen kötődik másokhoz. Jobban kedveli, ha mások igazodnak hozzá, az amúgyis csapongó természetéhez. Szóval, hiába egy rémesen  intelligens ember, sosem fog búcsúzással vagy mindent megmagyarázó sorokkal bajlódni. Már csak azért sem, mert nem bírja a „drámát”. Kényelmetlenül érzi magát tőle, ezért inkább totálisan elkerüli.

Nyilas

A Nyilas is világhíres a kalandot kereső, új élményeket hajkurászó természetéről, meg arról:  mennyire imádja a szabadságot. Semmilyen téren nem szeret elköteleződni. Kiemelten fontos számára, hogy mindig azt tehessen, amit akar, és senki se szóljon az életébe, a döntéseibe. Épp ezért nem gondol bele abba, mit érez az, aki várja a hívását, az üzenetét, hogy megbeszéljék a következő találkozót. Ha már nem találja érdekesnek a személyt, semmi sem fűti benne a szikrát, köszönés nélkül eltűnik. Egyik reggel mellette ébredsz, a másik nap már nincs sehol, de még csak egy cetlit sem hagyott arról: Hawaiira költöztem. Őt az érdekli, hogy neki jó legyen. Alapból nem szokása a nehezebb utat választani: csakis a könnyebbet.