Amíg egy Halak vagy Rák gond nélkül, mi több, akár kérés nélkül is megosztja azt, amije van, addig mások a gondolatától is rosszul vannak. Egyes  csillagjegyek  megszállottan ragaszkodnak a pasijukhoz, a ruhatárukhoz, mindahhoz, amit egyszer már megszereztek. Sőt, a szerelmüket leszámítva annak örülnek, ha még több van a vágyaik tárgyából, mert ez ad nekik biztonságtudatot és jó érzést. Jobb, ha tisztában van az ember a következő 3 csillagjegy esetén, hogy rendkívül birtokló természetűek:

Bika

A Bika birtoklási hajlandósága a biztonságérzetéből fakad. Csak akkor tud nyugodtan aludni, ha tudja, semmi és senki sem fenyegeti azt, ami az övé. Ez a pasijára is igaz, akihez foggal-körömmel ragaszkodik, és képes brutális csatákat vívni a megtartásáért. De ugyanígy nem hajlandó osztozkodni a legjobb barátnője szeretetén sem. Kiemelten fontos számára az összetartozás, így akkor a legboldogabb, ha jóformán hűségesküt tesznek neki. Ezenfelül roppant kényes az értéktárgyaira is, és már attól forog vele a világ, ha mások összetaperolják a holmiját. És ahogy Joey Tribbiani is, egy Bika sem viseli el, ha valaki a kajájára pályázik!

Skorpió

A Skorpió birtoklási vágya főleg a párkapcsolatában mutatkozik meg, mivel felettébb gyanakvó és féltékeny természet. Emiatt igyekszik magához láncolni különféle módokon a pasiját. Amíg nem érzi, hogy az „övé”, addig nem lel nyugalmat. A legjobb barátnőjüknek is hasonló kihívás elé kell néznie, aki meg se próbáljon egy másik baráttal kiposztolni egy közös képet, mert akkor súlyos következményekkel kell szembenéznie. Ezenfelül a jegy szülöttje ódzkodik attól, hogy bármit is kölcsönadjon, vagy megossza másokkal a sikerét, esetleg a rivaldafényt. Szeret mindent megtartani magának, főleg azt, amivel kapcsolatban azt érzi: keményen megdolgozott érte, megérdemli, hogy egyedül élvezze ki.

Oroszlán

Az Oroszlán szereti nyilvánvalóvá tenni mi az övé. Nem rest mások tudtára adni: ő az én pasim, el a kezekkel tőle! De nemcsak az emberéhez ragaszkodik megszállottan. A legkevésbé sem szeret kölcsönadni, az meg egyenesen kiveri nála a biztosítékot, ha valaki egy ruhadarabjára, ékszerére, otthoni díszére pályázik. Ha arról van szó, szívesen megveszi másnak, boldogan oszt ajándékokat, de ami az övé az az övé, ahhoz senki se nyúljon! Ráadásul imád felhalmozni, gyűjtögetni ezért borulnak ki a ruhák a szekrényéből, és emiatt igyekszik elszántan felduzzasztani a bankszámláját. Minél több van valamiből: annál jobb!