Amíg egy Baktól vagy Mérlegtől távol áll a drámázás, addig néhány csillagjegy lazán képes a bolhából elefántot csinálni, látványosan cirkuszolni, és káoszt teremteni, akár ők generálják, akárcsak meglovagolják a kínálkozó eseményeket. Vajon te is egyike vagy a 3 csillagjegynek, aki drámázás nagymestere lehet?

Rák

A Ráknál talán senki ki sem mutatja ki jobban az érzéseit. Ráadásul az egyik legérzékenyebb csillagjegy. Ebből az következik, hogy mindent a szívére vesz és felnagyít, különösen akkor, ha az áldozat szerepébe kerülhet. Eleve rendkívül hangulatingadozó, nem bírja a negatív kritikát, és könnyű megsérteni. Bármibe képes belelátni a drámázni valót: ha nem hívja fel a barátnője, pedig megígérte, ha nem sikerül a pasijának készített tortája, és a legsötétebb jövőt vizionálja, ha meghallja a munkahelyén a „változások lesznek” kifejezést.

Oroszlán

Ha ez verseny lenne, valószínűleg az Oroszlán nyerné a drámakirálynői címet. Szeret a figyelem középpontjában lenni, és magas elvárásokat támaszt az életben, ezért úgy van vele: a legjobbat érdemli. Kétségkívül hajlamos az arroganciára és az önimádatra. Ha nem kapja meg a neki járó figyelmet, az elég ok a drámázásra, ahogy az is, ha valaki nem dicséri meg az új frizuráját vagy a munkahelyén kritikával illetik. Ami igazán padlóra tudja még küldeni azaz: ha nem értékelik az erőfeszítéseit, a nagylelkűségét.

Skorpió

A „szenvedély” a Skorpió középső neve, és ez a szenvedély sokféle formában jelentkezhet. Alapból egy végtelenül teátrális ember, aki mindennek látványosan megadja a módját. Szeret nagyviláginak,  menőnek tűnni  mások szemében, és még a megfázást is úgy adja elő, mintha természetfeletti erőkkel harcolt volna, de végül ő nyert. Ugyanakkor nagyon érzelmes jegy, akit könnyű megbántani, és olyankor még bizony a váza is repülhet, ha a keze ügyébe kerül. Hajlamos kiszínezni és felfújni a dolgokat, főleg azt, ha a pasija szóba állt egy másik nővel, mert tutira „úgy nézett rá”.

Via