A Halak 2023-as szezonja február 18-án kezdődik és március 20-ig tart, ami az asztrológiai újév kezdete. Olyan bolygóelmozdulások várhatók az égen a következő hetekben, amik igencsak megtámogatják a szinglik életét! Február 20-án a Vénusz belép a Kosba, ami fokozott magabiztosságot és vonzerőt kölcsönöz, március 8-án meg a Szaturnusz lép a Halakba, és ez előcsalhatja a karmikus partnereket. A következő 3 csillagjegy nyugodtan felkészülhet arra, hogy jó eséllyel találkozik élete szerelmével a Halak havában:

Kos

Számodra a Halak havában minden a szerelemről és a vonzalomról szól. A Vénusz, a szerelem bolygója február 20-án belép a jegyedbe, és magával hozza a tömény romantikát. Mágnesként vonzod majd a pasikat, Kos! Szinte minden nap bókokkal, figyelemmel halmoznak el, miközben sóvárgó pillantásokkal követnek és vadul flörtölnek veled. A randevúk különösen izgalmasaknak ígérkeznek, tele meglepetéssel, és az egyikük olyat tehet vagy mondhat, amitől szinte azonnal beleszeretsz! Ő lesz az igazi!

Bika

Egy misztikus utazás veszi kezdetét számodra a hónapban, Bika, szóval légy résen, mert üzen az univerzum! Figyelj az álmaidra, a jelekre, a megérzéseidre, mert így próbál elvezetni téged a különféle kivételes lehetőségekhez, és persze a Nagy Ő-höz! Ideje randizni, és elfogadni a meghívásokat! A szezon előrehaladtával az uralkodó bolygód, az érzéki Vénusz március 16-án a jegyedbe költözik, és ha addig nem is, akkor onnantól kezdve akár napokon belül találkozhatsz életed nagy szerelmével!

Halak

Boldog születésnapi szezont, kedves Halak! Végre készen állsz arra, hogy az élet színpadára lépj, és megmutasd magadat a világnak! Felélénkül a társaságra való igényed, és hogy elmélyülj a spiritualitásban, miután március 8-án a jegyedbe költözött a Szaturnusz. Valószínűleg ennek hatására iratkozol be egy ezoterikus tanfolyamra, vagy jársz el különböző előadásokra, ahol bele is futhatsz a te Mr. Bigedbe! A közös érdeklődési kör nyomban összehoz titeket, és mindketten hajlotok majd arra, hogy egymás lelki társának nevezzétek a másikat.