Január 20-án kezdetét veszi a Vízöntő szezon. Ebben az időszakban merészebbnek, bátrabbnak, kreatívabbnak és lázadóbbnak érezheted magad. Kész vagy magad mögött hagyni a régi mintákat, szokásokat, és beengedni a rengeteg hirtelen bekövetkező és nagy változást, ami vár rád. Ráadásul 3 csillagjegy életébe még a szerelem is berobban, és megismerhetik életük nagy szerelmét a Vízöntő havában. Görgess lejjebb, és kiderül, hogy köztük vagy-e!

Ikrek

Ez egy szenvedélyes Vízöntő hava lesz számodra! Meglehet, előbb ágyba bújsz az igazival, és csak utána fogod megismerni! Egy buli vagy randi olyan jól sikerülhet, hogy előbb szeretkeztek, de aztán úgy egymásra találtok, és el se akarjátok már engedni egymást. Akár így lesz, akár nem, jó esély van arra, hogy a barátaid vagy ismerőseid által, esetleg egy összejövetelen találkozol a nagy szerelmeddel.

Rák

Nos, Rák, igencsak benne van a pakliban, hogy te már ismered az igazit, sőt, jártál is vele. Bizony, minden jól arra mutat, hogy a Vízöntő szezonban ismét összejössz az exeddel, de ezúttal már tartós lesz a kapcsolatotok, mert megszűnnek azok az akadályok, amik korábban előttetek álltak. Másokra hajmeresztőbb forgatókönyv várhat:  szakítanak  az aktuális pasijukkal, majd gyorsan összejönnek Mr. Biggel! Wow!

Vízöntő

Nem tervezed, hogy bárkivel is összejöjj a Vízöntő, ám a sorsnak más elképzelései vannak. Eleve mágnesként vonzod a pasikat a hónapban. De két utazgatás, bulizás, kalandozás között rábukkanhatsz egy olyan férfira, akibe azonnal beleszeretsz, és nem akarod majd elengedni. Ugyanakkor nem egyszerű a kapcsolat elindítása, ám végül sikerülhet, szóval, ha megtalálod a Nagy Ő-t, megéri küzdeni érte!