A Nyilas hava november 22-én veszi kezdetét és december 21-ig tart. Ebben az időszakban a Nyilas energiája uralkodik, ami kalandos, energikus és szenvedélyes. Úgyis lehetne mondani: kezdetét veszi a bulizás időszaka. Felpörögnek a mindennapjaid, a társasági életed, és mivel a Nyilast a Jupiter bolygó uralja, így szerencsés helyzetekből sem lesz hiány. Ez 3 csillagjegy számára azt jelenti, hogy épp a Nyilas szezonban találja meg élete szerelmét:

Oroszlán

A bulizásról ki más jutna az ember eszébe, ha nem te, kedves Oroszlán! Bizony, ez a te időszakod is! Az ősz rendesen megviselt eddig, de most szabályosan újjászületsz, mint egy főnixmadár. Beleveted magadat a partikba, a karácsonyi készülődésbe, különböző kreatív programokba, az adventi vásárok forgatagába. A szerelem árgus szemekkel leselkedik rád, szóval simán összehozhat a sors egy összejövetelen  álmaid szerelmével, vagy miközben a csajokkal lófráltok egy karácsonyi vásárban. 

Nyilas

Boldog születésnapot, Nyilas, ez a te időszakod! Számíthatsz a szerencse bolygó, a Jupiter áldására, ami életed minden egyes területét megtolja. Meglehet, már ismered is a leendő pasidat vagy hamarosan megismerkedsz vele! A poén az, eleinte valószínűleg ki nem állhatod majd eleinte, és olyannak tűnhet, akire azt mondod: esélye sincs nálad. Ám a sors úgy intézi majd a dolgokat, hogy végül megismered az igazi arcát, és rájössz: nagyon is tudnád szeretni. Voilá! Kész a valódi love story.

Vízöntő

A Nyilas szezonban bővülni fognak a kapcsolataid. Bárhol jársz, új ismerősökre, barátokra teszel szert. Ha nemrég ért véget egy kapcsolatod, már begyógyult annyira a szíved, hogy készen állj egy új kapcsolatra. Tartsd is nyitva a szívedet, mert egy baráti kapcsolatod alakulhat át szerelemmé, még akkor is, ha csak mostanában ismered meg ezt a bizonyos új barátot! Talán egy közös érdeklődési kör, hobbi hoz össze titeket, de sok hasonlóságokat vélsz majd felfedezni, és azonnal szimpatikusnak találod majd a pasit. Nem is csoda: hiszen ő az igazi!