Október 23-án beköszönt a Skorpió hava, ami november 22-ig tart. Készülj fel arra, hogy még kíváncsibb, magabiztosabb, kreatívabb, szexibb és  vonzóbb  leszel! A Skorpió évszaka az átalakulás, a változás és az újjászületés időszakaként ismert. Ilyenkor felszínre törnek az elfojtott vágyaink, és hihetetlenül intenzívek lesznek az érzelmeink. Ebben a felfokozott érzelmi légkörben leli meg 3 csillagjegy élete szerelmét:

Bika

Mivel a Skorpió veled szemben helyezkedik el, ez a szezon mindig különleges lesz számodra, kedves Bika. Most meg aztán pláne, hiszen rövidesen megismerheted álmaid lovagját, ráadásul abban az esetben is, ha épp párban élő vagy. Pontosan az történhet veled mint a filmekben: megismersz valakit, aki totál levesz a lábadról, és azonnal beleszeretsz. Érezni fogod, ő az igazi! Az már csak a hab a tortán, hogy ez valószínűleg a munkahelyeden talizol vele.  

Oroszlán

Talán még sajog a szíved egy korábbi szakítástól, de ez már nem sokáig lesz így! Heteken belül meglelheted a Nagy Ő-det, aki elfeledteti veled minden bánatodat, ugyanis rengeteg lehetőséged lesz ismerkedni, és többen is beállnak a téged ostromlók sorába. Habár esélyes, hogy már ismered is, és a sors úgy hozza: összeboronál az egyik exeddel. Ez mindkettőtök számára meglepetés lehet, de hamar kiderülhet, hogy nagyon is működik a kémia köztetek, és talán csak egy kis kitérőre volt szükségetek, így most jobb partnerként újra összejöhettek.

Skorpió

Boldog szülinapot Skorpió, ez a te hónapod! Örülhetsz, mert ebben a hónapban minden összejön neked, és még a szerelem is házhoz jön! Akár szó szerint, ha házi bulit tartasz vagy várod a futárt a csomagoddal, mivel a „környékeden” találod a nagy szerelmet. Csak előbb még be kell zárnod a múlt ajtaját, és leszámolni az exeddel, hogy semmi se akadályozhassa a találkozódat Mr. Biggel, aki azonnal mély benyomást tesz rád, és érezni fogod: ez az az ember, akinek kész vagy habozás nélkül odaadni a szívedet.