Vannak, akik szeretik a  szakítást  szünetnek tekinteni, és eszükbe sem jut, hogy új kapcsolatba kezdjenek mással, mert úgy hiszik: még összejöhetnek az exükkel. Megint mások pedig túlságosan ragaszkodóak, szerelmesek, és megbocsátóak. Ez a 3  csillagjegy képes a sokadik megcsalás, átverés, de akár  bántalmazás  után is egy újabb esélyt adni:

Rák

A Rák néha megszállottan vágyik a biztonságos, és boldog párkapcsolatra. Ragaszkodik a pasijához, és képes feláldozni önmagát azért, hogy megtartsa. Nagyon romantikus, szentimentális, nosztalgikus természet, nem szokása csakúgy elengedni azt, aki annyi szépet és jót adott neki, és akinek odaadta a szívét, és tengernyi emléke van már vele. Így hajlamos második, harmadik... szóval sokadik esélyt adni az exének. Ha kell, szakítás után felajánlja: legyenek barátok, de közben azt reméli, hogy sikerül újra meghódítania.

Szűz

A Szűz is makacsul ragaszkodik a pasijához, ahogy a tartós, stabil kapcsolathoz is. Minél több időt és energiát fektetett bele, annál jobban meg akarja tartani. De nemcsak azért fogadja vissza az exét, mert szereti. Mivel a szokások és biztonság rabja, szívesebben választ olyat, akivel már van múltja, ismerős, tisztában van a dilijeivel, a jó és rossz  tulajdonságaival  egyaránt. Szóval igen, praktikussági okokból is képes újra összejönni a régi szerelmével.

Halak

Ha megvan győződve arról a Halak, hogy valakivel összetartozik, akkor kérdés nélkül visszafogadja az illetőt. Megrögzötten ragaszkodik a szerelemhez, a happy endhez, mélységesen hisz a csodákban, így ha a pasija azt mondja, többé nem csalja meg, nem veri át, akkor azt hajlamos készpénznek venni. Örök álmodozóként, született optimistaként hisz abban, hogy a  lovagja  megváltozhat, mert ő az „igazi”, és különben is: végül minden jó elnyeri a jutalmát, és nem hiábavaló a szenvedése.