Itt a friss szerelmi horoszkóp, ezúttal azt tudhatod meg, hogy a te választottad közötte van-e azoknak, akikből különösen jó apa válik! Persze mindenkinek más jelenik a fejében a „jó apa” kifejezés hallatán, de azért a többség egyetért néhány közös jellemzőben: hajlandó pelenkát cserélni, meló után is játszik a gyerekével, megadja azt a figyelmet és törődést, amire a csemetének szüksége van. De nemcsak szereti, hanem védelmezi, gondoskodik róla, ugyanakkor képes lazán is viselkedni. Még szerencse, hogy az apaság tanulható, ugyanakkor van 3 olyan csillagjegy, akinek mindez a kisujjában van. Mutatjuk, kik kapnak majd tutira apák-napjára „Te vagy a legjobb apa” feliratú bögrét:

BAK

A Bak apának született, ez az igazi hivatása. Apaként szeret példák segítségével tanítani. Azt szeretné, ha gyermeke szorgalmas, felelősségteljes és művelt lenne. Mindig új módszereket keres emberpalántája oktatására, miközben ő maga becsületességre és tisztességre neveli. Az is fontos számára, hogy utóda önálló valamint talpraesett legyen, és magától is felfedezze a világot. Szeret vele játszani és a kedvében járni, de nem szokása elkényeztetni, ám a szeretettel sosem spórol. Az egyik alapvető dolog, amit megtanít neki: fő az őszinteség!

BIKA

A Bika a legbarátságosabb szülő, mondhatni Lorelai Gilmore férfi változata. Apaként elengedhetetlen számára, hogy a szeme fénye biztonságban érezze magát, és megértse a család fontosságát. Végtelenül kreatív, minden bolondságban benne van, és mindig igyekszik új élményekkel gazdagítani a csemetéje életét. Közben keresi a különböző tanulási lehetőségeket, mert nemcsak azt szeretné, hogy boldog és kiegyensúlyozott legyen a gyerkőce, hanem  intelligens is. Mindennek a tetejében nagyon türelmes, sosem kiabál, és nem győzi hangsúlyozni azt: rá mindig, minden körülmény között lehet számítani. Nemcsak apja, hanem  barátja  is a gyermekének.

Mérleg

Apaként különösen odafigyel gyermeke testi és lelki egészségére. Ahelyett, hogy chipsekkel és fagyasztott pizzákkal tömné, inkább ő maga főz, de legalábbis gondoskodik az egészséges ételekről. Ezzel együtt arra ösztönzi gyermekét, hogy sportoljon és tanuljon, mert ez a kettő kiemelten lényeges neki. Mindent meg akar tanítani gyermekének, amit tud, és úgy gondolja, kulcsfontosságú, hogy az porontya kulturált, jól nevelt, intelligens és egyúttal független szellemű legyen. Tökéletesen képes egyensúlyozni a szigorúság és az engedékenység között.