Április 20-án kezdetét veszi a Bika hava, méghozzá elég nagy csinnadrattával, ha figyelembe veszed a napfogyatkozást, és a Merkúr retrográdot. Ez az időszak felér egy teljes átalakulással, és az életedben magasabb fokozatra kapcsolnak a dolgok, így a párkapcsolatod is. 3 csillagjegy szinte biztosan számíthat arra, hogy szintet lépnek a pasijukkal, és sor kerül az eljegyzésre. Ők lesznek a szerencsések:

Bika

Irgalmatlanul változatos hetek várnak rád, Bika! Tudd, nem sok minden marad a régiben. De ne aggódj, ezek főleg pozitív változások lesznek, úgyhogy legfeljebb örömkönnyeket ejthetsz. Ám érdemes tartogatni egy keveset belőlük a nagy pillanatra, ugyanis minden jel szerint megérik a kapcsolatotok - meg persze a pasid is - a házassághoz. Nincs is szebb egy nyári esküvőnél nem gondolod? Szóval készülj, mert új irányt vesz a szerelmi életed.

Rák

A csillagok osztottak, szoroztak, és arra jutottak: ideje szintet lépni a kapcsolatodban! Akár friss a dolog köztetek, akár régóta nyúzzátok egymást, valószínűleg a szerelmed úgy dönt, hogy szeretne melletted egy életre leparkolni. Ám azért van egy kis csavar a sztoriban, mert a kérdés az, te is ezt akarod? Tisztázd magadban az érzéseidet, nehogy Oltári nőt játsszatok vagy Bridgerton-féle másba vagyok szerelmes, de azért hozzád megyek jelenetet. Csak okosan!

Mérleg

Erős, intenzív energiák szabadulnak fel a szerelmi életedben, amitől hirtelen még szerelmesebb leszel. A következő hetekben sokkal forróbbá és romantikusabbá válik a kapcsolatod, és mivel annyira jól alakul minden, bedobhatja a pasid a házasság, sőt, a családalapítás témáját is. Tehát, nemcsak eljegyzésre kerülhet sor, de szuper rövid idő alatt az esküvőre is. Nagyon fontos a kommunikáció ebben az időszakban, és oké, hogy imádjátok egymást, de az sem árt, ha minden gondotokat-bajotokat meg tudjátok dumálni, meg a jövővel kapcsolatos elképzeléseiteket, így elkerülhetitek azt, hogy esetleg később megbánjátok a dolgot.