A Merkúr a Skorpióban és a Nyilasban jár, és szextilt alkot a Bakban járó Plútóval. Ez a rendkívüli fényszög intenzív élményeket ígér, és ezzel együtt: hihetetlennek tűnő, nem hiszem el, ha nem velem történik eseményeket. 3 csillagjegy számára különösen meglepő fordulatok várnak, mivel jó esély van arra, hogy a hétvégén megkérik a kezüket:

Rák

A Hold a te jegyedben jár a napokban, és romantikát hoz magával. Élvezheted a kellemes, őszi sétákat a szerelmeddel, a kandalló előtti, vagy a kanapén történő forró szerelmeskedést. A lelked mélyén érzed, hogy ő az igazi, akivel simán leélnéd az életedet. Ám a hétvége fénypontja könnyen az lehet, amikor a pasid a két andalgás között az erdőben, a kilátóban vagy otthon egy szenvedélyes együttlét után megkéri a kezedet.

Skorpió

Lehet, az utóbbi időben sokat gondolkodtál a kapcsolatodról, a jövőtökről. De a lelked mélyén  érzed, hogy összetartoztok, és nem szívesen engednéd el, ha már ennyit beletettetek a kapcsolatba. A jó hír az, végre túl vagytok a nehezén, búcsúzhattok a problémáktól. Amint nyitni kezdesz a szerelmed felé, váratlanul ő is egy hatalmas, és váratlan lépést tesz: megkéri a kezedet! Valószínűleg álmodban sem képzelted, hogy erre készül!

Halak

Egészen eddig győzködted magadat arról: a szerelem nem olyan fontos. Meg a házasság sem. Örülsz annak, ami van. Néha a lelked mélyén mégis szomorú vagy emiatt, ahogy talán a hétvégén is. Erre a napokban nem várt fordulatot vehet az életed. A romantikus élmények közben rájössz, hogy a szerelem igenis számít, és az elérhetetlennek tűnő házasság is hirtelen egy karnyújtásnyira lesz tőled. Amikor a legkevésbé számítasz rá, a szerelmed arra kér majd: légy a felesége!