A Skorpió hava már önmagában is fokozza a tüzet, a szenvedélyt a kapcsolatokban. Ráadásul a szerelem bolygója, a Vénusz is a Skorpióban jár, ami tovább fűti az érzelmeket, és lendületet adhat a kapcsolatoknak. A hónapban a Nap találkozik a Szaturnusszal, a Merkúr a Plútóval, amik a kapcsolatok átértékelését eredményezheti. Ennek eredménye lehet az, hogy ennek 3 csillagjegynek kezét megkérik novemberben:

Bika

Nem kis meglepetés vár rád a hónapban, Bika! Meglepő dolgokat hallhatsz a szerelmedtől, amikből arra következtetsz: a házasságon, a családalapításon gondolkodik. Erre mit teszel? Egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy dönthetsz: megkéred a pasid kezét. De legalábbis feldobod neki az ötletet, mi lenne, ha összeházasodnátok. De lehet, meglepőbbnek fogod találni azt, hogy a pasid bele is megy. Végülis, akár te kéred meg az ő kezét, akár ő a tiédet, fantasztikus hónap elé nézel, ami tele lesz romantikával és szenvedéllyel.

Rák

A hónapban mély, tartalmas beszélgetéseket folytatsz a szerelmeddel. Még váratlanul elő is rukkolhat azzal: utazzatok el. Talán Vegasba. De minimum a szomszéd városba vagy országba, hogy „egy kicsit kimozduljatok”. Aztán a legmeghittebb pillanatban bumm, letérdel, és megkéri a kezedet! Bizony Rák, az embered a lehető legromantikusabb lánykéréssel készül, sőt, ha tehetné, azon nyomban elvenne! Szóval, ha utazásra vagy valamilyen kirándulásra csábít, készülj úgy: az lehet életed legemlékezetesebb momentuma!

Skorpió

Ez a hónap tömény szenvedélyt hoz az életedbe! A következő hetekben kész vagy magabiztosan hangot adni a vágyaidnak, vagyis nem csinálsz rejtélyt abból: házasságra vágysz. Talán ennek köszönhetően is, soha nem tapasztalt változások mennek végbe kettőtök között. A szerelmed sokkal nyitottabb lesz a kéréseiddel szemben. Néhány hét alatt 360 fokos fordulaton mehet keresztül a kapcsolatotok, és a pasid úgy dönthet: megkéri a kezedet. A lelked mélyén érzed, hogy ő az igazi, és megtaláltad benne a lelki társadat.