Március 23-án a Plútó a Bakból a Vízöntőbe lépett, aminek hatása már a napokban is érződni fog. mivel komoly változásokat idéz elő. Ráadásul a Hold a Bikában a jár, ami a kapcsolatokra és az egyénre gyakorol majd hatást. A legtöbbet állatövi jegyet érik majd meglepetések, de 3 csillagjegy válláról óriási teher kerül le azzal, hogy megoldódnak a gondjai.

Bika

Régóta küzdesz párkapcsolati problémákkal vagy esetleg az önbizalomhiány okozta féltékenységgel, kishitűséggel? Akkor van itt számodra egy jó hír, Bika: a napokban szép sorban elkezdenek megoldódni a gondjaid. A pasiddal sikerült tiszta vizet önteni a pohárba, ami megerősíti a kapcsolatotokat, miközben magad is teljes körű belső változásokon mész keresztül, és magad mögött hagyhatod a lelki problémáidat.

Skorpió

A Bika az a csillagjegy, ami a hetedik házat, a kapcsolati szektort uralja. A Plútó a Vízöntőben pedig otthonod és a családod negyedik házát uralja. Na, de mit jelent mindez, kedves Skorpió? Azt, hogy a hétvégén megoldódhatnak a családodat, párkapcsolatodat sújtó problémák. Nincs több stressz, veszekedés, csak csók és ölelés! Lehet nem két nap alatt lesz teljes a csoda, de már a napokban is számottevő javulást tapasztalhatsz.

Vízöntő

A Plútó ott veszi át az irányítást, ahol a Szaturnusz abbahagyta, de nem a kemény karmikus  leckéket hoz, hanem lehetőségeket, hogy végre rendbe tedd az életedet. Már a hétvégén feldobja neked a megoldást jelentő labdát, és neked csak le kell csapnod rá! Ráadásul a Bika is a hatással lesz a családodra, az otthonodra, így ha ezeken területeken küzdesz problémákkal, akkor készülj Vízöntő, mert hamarosan búcsút inthetsz nekik!