Egy ígéretes új év vár rád, mivel 2023 márciusában a Plútó belép a Vízöntőbe. Úgy tartják, ez az „évtized tranzitja”, mert óriási változásokat idéz elő. Magával hozza a szebb, valamint jobb jövőt, az újjászületést, és a kezedbe adja a hatalmat, hogy megteremtsd a változásokat, amikre vágysz. De főleg 3 csillagjegy mondhatja el, hogy gyökeresen megváltozik az élete jövőre:

Ikrek

Egyedülálló év vár rád 2023-ban, kedves Ikrek! Ez egy olyan év, amikor cselekvésorientáltabb leszel, és egymás után fogod megvalósítani az álmaidat. Hónapról hónapra új célokat fogsz kitűzni magad elé, mert sorra valósítod meg őket. Minden, ami korábban nem jött össze, most rendre sikerül! Az előrejelzések szerint egész évben végtelenül szerencsés leszel. Számíthatsz munkahelyi előléptetésre, és elképesztő magasságokba emelkedhetsz, amiről most még álmodni sem mersz. A párban élők házasságra is számíthatnak, de akár  családalapításra  is. Ez az év számos pozitív eredményt hoz, és még az egészségedben is számottevő javulást tapasztalhatsz!

Mérleg

A 2023-ban életed minden területe megváltozik. Beköszönt a szerelem, a bőség és a boldogság időszaka. Minden területen vadonatúj lehetőségekkel találkozhatsz, és jelentős áttöréseket fogsz elérni. Sikerül felérned a karriered csúcsára, miközben talicskával viheted haza a pénzt. Olyan befolyásos társaság tagja lehetsz, ami segíthet megvalósítani a vágyaidat. Amennyiben művészettel foglalkozol, átütő sikert érhetsz el, és nem kizárt: híressé válsz. De benne van a pakliban az is, hogy külföldre költözöl, és ott leled meg a számításaidat. A szinglik bárhol is lesznek: szinte biztosan megtalálják álmaik szerelmét.

Skorpió

Mivel a Plútó a te uralkodóbolygód, nem meglepő, hogy ezen a listán szerepelsz, Skorpió! Tehát készülj fel egy mesés és mozgalmas évre. Sok nagyszerű lehetőség vár rád, és végre búcsút inthetsz számos olyan problémától, ami jelenleg is kísért. Mivel a szerencse a te oldalon van, ne félj megragadni a lehetőségeket! Nagy dolgok várnak rád 2023-ban! Merj kockázatokat vállalni, és ne érd be kevesebbel, mert a karrieredben most a határ a csillagos ég! A korábbi befektetéseidből vagy az üzleti érzékednek köszönhetően még a pénzcsap is megnyílik előtted. Minden álmod valóra válhat, és ez a szerelmi életedre is igaz: találkozhatsz valakivel, aki minden álmodat megvalósítja.