Még mielőtt beköszöntene az április, búcsúzásképpen a március egy csettintéssel átírja 3 csillagjegy életét, hogy teljesen tiszta lappal, új emberként kezdhessék meg a következő hónapot. Készülj, mert lehet, te vagy az egyik!

Szűz

Eleged van abból kedves Szűz, hogy túl sokat törődsz valakivel, aki nem érdemli meg. Azt is unod, hogy folyton a pénz miatt aggódsz, vagy úgy egyáltalán a problémákon. Éppen ezért egy hirtelen sugallattól vezérelve úgy döntesz: mindent felrúgsz magad körül. Ultimátumot adsz a problémás személynek vagy talán ki is rúgod, és még a melóhelyeden is felmondasz, hogy külföldre költözhess, de egy biztos: mostantól te leszel az első és legfontosabb az életedben.

Mérleg

Végignézel az életeden, és azt látod: nem ott tartasz, ahol lenni szeretnél. Eleged van a jelenlegi körülményeidből. Hirtelen rád talál a bátorság, és úgy döntesz: új életet kezdesz. Már nem félsz kilépni a komfortzónádból. A napokban hajlandó vagy lecserélni a pasidat, a munkádat, a barátaidat is, ha azt érzed Mérleg, erre van szükséged ahhoz, hogy jobb életed legyen. Most bizonyos tekintetben csak sodródsz az árral, és azt teszed, amit a megérzéseid súgnak.

Bak

Úgy érzed Bak, túl sokáig halogattál bizonyos dolgokat. Engedtél a félelmeidnek, és nem azt az életet éled, mint, amit szerettél volna, közben viszont egyre telik az idő. Ez a hét hatalmi pozícióba lök téged, és átveszed életed gyeplőjét, így végre sokkal jobb helyre irányítod magad. Ne aggódj, a csillagok mutatják neked az utat, és tudni fogod, mit kell tenned azért, hogy akár már napokon belül megérkezz egy jobb életbe.