Január 18. és 27. között Vénusz-Szaturnusz együttállás van, és ebben az időszakban azok a kapcsolatok, amik nem működnek: véget érnek. Vagy pedig a sors komoly próba elé állítja a szerelmeseket, hogy kiderüljön, megéri-e együtt maradniuk. Sajnos a szingliket is érheti ez idő alatt fájdalmas csalódás. 3 csillagjegy kapcsolatának jövője már ezen a hétvégén eldőlhet, mivel összetörik a szívüket. Görgess lejjebb, hogy megtudd, rád is vár-e csalódás!

Bika

Minden probléma, amit eddig a szőnyeg alá söpörtél a pasiddal kapcsolatban kedves Bika, most előjöhet. De nem magától! A szerelmed olyat mondhat vagy tehet, ami az utolsó csepp lesz a pohárban, mert úgy érzed, abszolút nem törődik az érzéseiddel, és mindent ráborítasz, amit eddig megpróbáltál elfojtani. Ám túlságosan vegyesek lesznek az érzéseid ahhoz, hogy ezen a hétvégén dönts a kapcsolatotok sorsáról, viszont kétségkívül egy lépéssel közelebb kerültök a szakításhoz.

Szűz

Szeretnéd tudni, milyen irányba tart a kapcsolatod Szűz, és ezért nyilvánvalóan a pasihoz fordulsz. Addig-addig beszéltek, míg kiderül: ő másképp képzeli a jövőt, mint te, és a jelen állás szerint nem fogja megvalósítani a nagy álmaidat. Hirtelen elfog az érzés: egész eddig csak rabolta az idődet, de talán még becsapva is érezheted magadat, mert korábban mást mondott. Ezek után csak tőled függ a folytatás.

Skorpió

Olyan esemény történik, ami egy csapásra megváltoztatja a pasiddal kapcsolatos gondolkodásodat. Talán kiderül, hogy gyakran hazudott neked, vagy megjátszotta magátt előtted. Váratlanul felszáll a rózsaszín köd, lemállik a cukormáz, és meglátod az igazi arcát, ami már nem lesz annyira vonzó. Erősen elgondolkodsz azon, akarod-e folytatni vele a kapcsolatot. De sajnos most a  szinglik  szíve sincs biztonságban, akik fájdalmas visszautasításban részesülnek attól a személytől, akihez nagy reményeket fűztek.