Május 16-án belépett a Jupiter a Bikába, ami egy szerencsés láncreakciót indít el. Aztán 19-én még több jóval kecsegtet a Bika újhold, majd jön 21-én az Ikrek szezon. Szóval, az univerzum is összefogott azért, hogy május második felében piszkosul szerencsésnek érezze magát ez a 3 csillagjegy, akik váratlanul pénzhez jutnak:

Bika

Vérbeli mázlistának érezheted magadat hiszen egy teljes éven keresztül tartózkodik majd a Jupiter a jegyedben, a nyakadba zúdítva a jó szerencsét. Ha ez nem lenne elég, a 19-i újhold is a jegyedben történik, és ebben az időszakban már számíthatsz arra, hogy felkínálnak egy olyan lehetőséget, amivel rövid idő alatt pénzhez juthatsz. Vagy az is lehet: a főnököd kész megjutalmazni az erőfeszítéseidért. Légy figyelmes, mert most mindenhonnan pénz leselkedik rád!

Ikrek

Május 21-én elstartol a szezonod Ikrek, épp a 19-i Bika újhold után, szóval számíthatsz az erős kezdésre! Érdemes hallgatnod a megérzéseidre, mivel most nyeremény, vagy egy előnyös üzleti lehetőségnek köszönhetően váratlanul pénzhez juthatsz. Az sem lehetetlen, hogy beérik egy korábbi befektetésed, vagy sikerül egyszerre megszabadulnod a több tízezres ruháidtól, amiket felpakoltál a netre!

Oroszlán

Május 16-án a Jupiter bolygó csatlakozik a Merkúrhoz, és a Naphoz a karrier szektorban, elindítva a növekedés, a lehetőségek, valamint a bőség ciklusát a karrieredben. Azt kérdezed, hogy ez mit jelent? Ha vállalkozó vagy, akkor készülj, mert hirtelen termelni kezdheted a profitot, vagy olyan lehetőséget kínálnak neked, ami rövid időn belül tehetős csajszivá tehetnek téged! De a többi Oroszlánra is rámosolyog a szerencse, akik zsíros bónuszt, jutalékot, esetleg fizetésemelést kaphatnak a melóhelyükön.