Június 4-én van az év második tízmilliószoros napja, amikor a teremtő energiák tízmilliószorosan megnyilvánulnak, és ez most ráadásul egybeesik a Nyilas teliholddal. Itt a lehetőség: álmodozz sokat a vágyaid megvalósulásáról! Ugyanakkor, ez a 3 csillagjegy hihetetlenül szerencsésnek érezheti magát, mivel teljesül egy vágyuk a jeles nap alkalmából:

Oroszlán

Fejezd ki hangosan a vágyaidat! Merj hangot adni nekik, és nemcsak azért, hogy az univerzum meghallja, hanem a környezeted is. Vagy a sors, vagy egy barátod, ismerősöd hozzásegíthet az álmod megvalósulásához, különösen a hobbival kapcsolatosak. Meglehet, épp a hétvégén fedeznek fel téged, és akár híresség válhat belőled. Mutasd meg a világnak a tehetségedet!

Szűz

Ha keresni kezded a lehetőségeket, meg is kapod őket, Szűz! Szóval, mi az álmod? Nézz szét, oszd meg másokkal, és tartsd nyitva a szemedet, mert minden esély megvan arra: te leszel az egyik szerencsés csillagjegy, akinek megvalósul a vágya a tízmilliószoros napnak köszönhetően. Most még akár arra is lehetőséged nyílhat, hogy külföldre költözz, vagy kipipálj valamit a bakancslistádról. 

Nyilas

Ha az a nagy vágyad, hogy a szerelmed megkéri a kezedet, de legalábbis komolyra fordulnak a dolgok köztetek, akkor most erre sor kerülhet. Mivel a tízmilliószoros nap egybeesik a jegyedben bekövetkező teliholddal, számíthatsz arra, hogy oltári nagy meglepetés fog érni. Érdemes a vágyaidra fókuszálni, és minél jobban elképzelni őket, így üzenve meg az univerzumnak, mire vágysz!