Izgalmasan alakult a hónap a csillagjegyeknek, hiszen a bolygómozgásoknak köszönhetően voltak, akikre rátalált a szerelem, míg másoknak a karrierjükben történt előrelépés. Ám a hónap még nem ért véget, az alábbi csillagjegyekre a következő napokban mosolyog rá a szerencse, mivel váratlanul pénz hullik az ölükbe! 

Kos 

A Kosok jó eredményeket és növekedést értek el ebben a hónapban, aminek meg is lesz az eredménye. A következő időszakban valósággal áramlik hozzád a pénz. Ám érdemes megfontoltan bánnod a pénzzel, mert emelkedhetnek a kiadásaid. Bár úgy tűnhet, mégsem ez a legalkalmasabb időpont arra, hogy befektess, érdemes egy kicsit várnod.  

Ikrek

Az Ikrek számára szintén sok meglepetést tartogatnak a hónap utolsó napjai anyagiak terén. Egész hónapban azt érezhetted, hogy valósággal vonzod a pénzt, és nem is tévedtél túlságosan nagyot. De a valódi szerencse csak most köszönt be az életedbe. Ha vállalkozásod van, hamarosan egy új megbízást kaphatsz, ami nagyot lendít előre az anyagi helyzeteden. Míg más Ikrek előléptetésre és fizetésemelésre számíthatnak

Mérleg 

Nagyon keményen dolgoztál az utóbbi hónapokban Mérleg, és úgy érezhetted, hogy már sosem jutalmazzák meg az erőfeszítéseid. Most eredményed gazdag jutalmat hoz. Múltbeli befektetéseid szintén szép hasznot hoznak. Persze ez nem jelenti azt, hogy el kell költened az összes pénzt, de nyugodtan megjutalmazhatod magad valamivel, például azzal a szép táskával, amit már egy ideje nézegetsz!