Szeptember 23-án megkezdődik a Mérleg hava, amely segít egyensúlyt, harmóniát teremteni. A napokban a Merkúr visszalép a Szűzbe, ami ugyancsak ezt a folyamatot támogatja, valamint azt, hogy hangot adj a vágyaidnak, így azok meg is valósulhatnak! 3 csillagjegy ezt különösen tapasztalni fogja, és élvezheti a sors ajándékait:

Rák

Ezen a héten rád mosolyognak a csillagok kedves Rák, és sok örömöt hoznak! Megéri a céljaidra koncentrálni, mert varázsütésszerűen valóra válhatnak. A napokban olyan szerencsés leszel, hogy egy váratlan forrásból pénz is ütheti a markodat. Több lehetőséged is lesz mostanában növelni a bankszámládat, talán épp azzal, hogy valóra váltod az álmodat! A párban élők különösen idillikus napokat töltenek együtt, és ha az idő még le is hűl, a szerelmük egyre forrósodik, és fontos elhatározásra juthatnak!

Oroszlán

A következő napokban rád kacsint Fortuna, a szerencse istennője, és elhalmoz minden jóval. Leginkább a karrieredben érhetsz el most áttörést, illetve üzleti sikert könyvelhetsz el. Az sem lehetetlen, hogy előléptetnek a munkahelyeden, ahol nem mellesleg óriási népszerűségnek örvendesz, a  főnöködtől is nem kevés bókot söpörhetsz be. Ha mindez nem lenne elég ok az örömre: a párban élők kezét megkérhetik, míg a szinglik rátalálhatnak a lelki társukra. Ejha, Oroszlán, micsoda hét elé nézel!

Skorpió

Olyan boldogságot érezhetsz a héten Skorpió, amelyet ritkán szoktál. Úgy érzed: végre minden összejött! Pont úgy áll a szénád, ahogyan azt szeretnéd! Mesés napokat töltesz együtt a szerelmeddel, és párban élőként talán még a  családalapítás  kérdése is felmerül, annyira jól alakul minden köztetek és az életetekben. Igazából mostanában sok fontos, a  jövődet érintő döntést hozol meg, amelyek még inkább pozitív irányba terelhetik az életedet. A karrierrel és anyagiakkal kapcsolatos döntések rövid idő alatt kifizetődnek!