Október 14-től kezdve a Vénusz-Mars trigon hátszelet ad a párkapcsolatoknak, de még a szinglik életébe is hozhat szenvedélyes, erotikus élményeket! A Nap-Vénusz együttállása amúgy is különösen támogatja a szerelmi életet, am egészen november 5-ig tart. Ebben az időszakban könnyebben talál a zodiákus tagjaira a szerelem és rengeteg flörtölési lehetőségük lesz. A következő 3 csillagjegy pedig szinte biztosan bepasizik a hétvégén:

Ikrek

A hétvégén megismersz valakit, aki azonnal mély benyomást tesz rád. Olyan érzésed lehet: ez az az ember, akire egész életedben vártál. Csak nem tényleg a Nagy Ő az? Persze korábban is éreztél már hasonlót, hogy „ő az igazi”, de ezt most mégis másnak érzed. De mindegy is Ikrek, ne görcsölj rá a jövőre! A napokban jó helyen leszel, jó időben, és végre megismered azt, aki mellett teljesnek, különlegesnek érzed magad! Az univerzum tálcán kínálja neked a szerelmet: fogadd el!

Rák

Talán most még ezekben a pillanatokban erősen kételkedsz a boldog párkapcsolat lehetőségében, de hamarosan megismersz valakit, aki megváltoztatja a jövőről alkotott elképzelésedet. Nem keresed a szerelmet, de az mégis rád talál! Ami a legjobb: egyáltalán nincs messze tőled! Csupán annyit kellene tenned, hogy kinyitod a szemedet, mivel már ismered az illetőt, és ott van a környezetedben. Vedd észre: valójában nagyon is el tudnád képzelni őt magad mellé pasinak. Aztán tedd meg a kezdő lépést!

Vízöntő

Nem akarsz most új kapcsolatot. Elszántan véded a szívedet, nem vágysz újabb csalódásra. Bárcsak ilyen egyszerű lenne ez Vízöntő, ám a sorsnak más tervei vannak! Teljesen váratlanul szerethetsz bele valakibe. Hirtelen el is múlik minden félelmed, és rossz érzésed az illető jelenlétében, szóval kész vagy fejest ugrani egy új kapcsolatba. Szóval, már csak ezért se maradj otthon, mert nagy eséllyel egy bulin, vagy a baráti társaságod révén, esetleg más program során sikerül megismerned Mr. Biget!