A Juno aszteroida január 13-án belépett a Kosba. Juno istennő felelős a házasságért, és a fontos megállapodásokért. A Kosba költözése szenvedélyt és tettvágyat ébreszt az emberben. Továbbá a Hold belépett a Mérlegbe, ami szintén a kapcsolatokra helyezi a hangsúlyt. Mindent összevetve, ez a hétvége tökéletes az új kapcsolatok kialakításához, és 3 csillagjegy életére rá is telepszik a rózsaszín köd:

Rák

Jó esély van arra, hogy megleld álmaid hercegét Rák, de ehhez jól is kell döntened! Nem mindegy, melyik pasival mész el vacsizni, vagy ha végül mégiscsak két randid lesz, fel kell ismerned: az egyik férfi nem olyan, akivel össze akarnád közni az életedet! Valószínűleg pont az lesz az igazi, aki kevésbé  vonzó, vagy nem tűnik annyira jó partinak, de valójában ő lehet az, aki mellett földöntúli boldogságban lenne részed.

Skorpió

Hihetetlenül szerencsésnek érzed magad, hiszen a sors minden lehetőséget meg ad ahhoz, hogy összejöjj a kiszemelteddel. Egyre biztosabban érzed mellette, hogy ő a lelki társad, és ami a legjobb: a kiválasztottad is ezt érzi. Még valami olyat is megtudhatsz róla, amitől csak még inkább belezúgsz. Egyes párban élőket sem kerüli el a szerelem, csak éppenséggel nem a párjukba, hanem valaki másba szeretnek bele.

Halak

Talán már épp feladnád életed szerelmének megtalálását, amikor váratlanul megismered. Habár könnyen megeshet az: már nagyon is ismered őt, csak a hétvégén sikerül elérnie, hogy belé szeress. Meglehet, ez a személy egy közeli barátod, ami kicsit felkavar, de ez nem ok arra, hogy ne adj egy esélyt magatoknak! Talán épp ettől lesz olyan jó és működőképes a dolog, hiszen ismer téged, és pozitív hatással van rád! Ne parázz Halak, csak szeress!