Még mindig tart a Bika hava, ami nagyban megkönnyíti az ismerkedést. Május 16-án a Jupiter a Bikába lép, ami még könnyebbé és varázslatossá teheti a pártalálást. Különösen a következő 3 csillagjegy érezheti magát vérbeli mázlistának, mert a hónapban végre rájuk talál a szerelem:

Ikrek

Nyisd ki a szemedet kedves Ikrek, mert könnyen lehet: már ismered az új pasidat! De ha még nem, akkor valószínűleg a munkahelyeden vagy az edzőteremben találhatsz rá, ahol mindketten gyakran megfordultok. Csak ne légy kishitű, merd elhinni, hogy tetszel neki, és te is bátran mutasd ki az iránta való vonzalmadat, így felgyorsíthatjátok az ismerkedést! Meg fogsz lepődni azon, mennyire összeilletek, és milyen jól kijöttök majd az első perctől kezdve!

Vízöntő

Néha úgy érzed, kiszúrtál magaddal, amikor nagy elvárásokat támasztottál a leendő pasiddal szemben. Talán már kezded azt hinni, nem is létezik a srác, akit megálmodtál magadnak. Nos, épp erre cáfolhat rá ez a hónap! Már közelít feléd a szerelem, és hamarosan rád is talál. Májusban megismerheted azt a pasit, akit megálmodtál magadnak, és minden kritériumodnak megfelel.

Halak

Talán még sebzettnek érzed a szívedet, Halak, pedig már rég ráléptél a gyógyulás útjára, és májusban véget is ér a folyamat. Ez valószínűleg egybeesik azzal, hogy megismerkedsz azzal a pasival, aki képes maradéktalanul begyógyítani a sebeket a szíveden. Az illetővel sok közös lesz bennetek, valószínűleg pont egy programon, előadáson ismerkedtek meg, aminek témája mindkettőtöket érdekel.