Szeptember 9-én útjára indult a Merkúr retrográd, plusz mindjárt másnap telihold van a Halak jegyében, és ez a kettő rendesen megkavarja az álló vizet. Kimondásra kerülnek az elfojtott érzések, vágyak, minden, ami a szőnyeg alá lett söpörve: napvilágot lát. De leginkább a következő 3 csillagjegy számíthat egy igazán sorsfordító hétvégére:

Bika

Hogyan képzeled el a jövődet, Bika? Eddig bármi is tartott vissza a megvalósításában, az egy csapásra megszűnik, és zöld utat kapsz. Valószínűleg megjön a bátorságod ahhoz, hogy kezedbe vedd a sorsodat. Egy új munka, akár közös vállalkozás küszöbén állsz. Merészebb leszel, mint valaha, és jóformán gondolkodás nélkül beleugrasz az új életbe, új projektbe. Olyan vagy, mint aki ledobja magáról a láncait, és azt teszed, amihez csak kedved van. Egy kissé lázadó hangulatban leszel, de erre van szükség most a változásokhoz!

Rák

változás  az egyetlen dolog, ami állandó, és ezzel te is egyetértesz. Szóval köszöntsd őket, kedves Rák! A telihold, a testvérjegyedben, a Halakban történik, így te sem maradsz ki a jóból! Hirtelen megszabadulsz egy csomó olyan aggodalomtól, ami eddig megnehezítette az életedet. Tapasztalni fogod, hogy sorra nyílnak meg az utak, amelyek lehetőséget teremtenek vágyaid eléréséhez. Ám a legjobb: a filozófiád, a nézeteid, törekvéseid másokat is megérintenek, akik készek támogatni téged. Tömegeket kezdhetsz mozgatni! Meglehet, pont most  hétvégén  találod meg az életcélodat!

Vízöntő

Meglehet, épp a telihold fénye gyújt világosságot az elmédben, Vízöntő, de megvilágosodsz. Váratlanul megjelenik benned a válasz a „Mihez is kezdjek az életemmel?” kérdésre. Ezzel együtt megjön a szükséges bátorság is, és a kezedbe veszed az irányítást. Ha az utóbbi időben túl sokat foglalkoztál mások jólétével, és azzal, hogy nekik jó legyen, akkor most úgy dönthetsz: magadat helyezed az első helyre, amit nagyon bölcsen teszel. Valószínűleg ez lesz a kulcsa a sikereidnek!