Január 27-én belépett a Vénusz a Halakba, ami új kapcsolatok születését ígéri – legyen szó szerelmiről, barátiról vagy üzletiről, és ugyanezt támogatja a Nap-Mars trigon is. Közben a Bikában járó Hold kellemes meglepetéseket idézhet elő a szerelmi életben és a pénzügyekben. 3 csillagjegy ezt meg is fogja tapasztalni, mert óriási szerencse éri őket a hétvégén:

Bika

Mint azt olvashattad Bika, a Hold a te jegyedben jár! Párban élőként, ha tisztázod a félreértéseket és a jövővel kapcsolatos kérdéseket a pasiddal, önként és dalolva ajánlhatja fel neked, hogy lépjetek előre a kapcsolatban! A szinglikre is kirívó örömök várnak: váratlanul megismerkedhetnek életük nagy szerelmével, aki pontosan olyan lesz, mintha az álmaikból lépett volna elő!

Skorpió

Valami egészen különös, meglepő élményben lesz részed a pasiddal, Skorpió. Ez pedig azt eredményezheti, hogy szinte azonnal el is kötelezitek magatokat egymás mellett. Ám ez még nem minden! Más  meglepetések  is várnak rád, és hirtelen olyan érzésed lesz: a sors két kézzel szórja az áldását! Megéri odafigyelni az a megérzéseidre, hátha azt is megsúgja, hogyan juthatsz egy kis potyapénzhez!

Halak

Ha valamikor gyakorolnod kell a vonzás törvényét, akkor az ez a hétvége! Koncentrálj Halak, mert minden esély megvan arra, hogy lazán bevonzod azt, amit csak szeretnél. Párban élőként ez segíthet szintet lépni a szerelmeddel, míg a szinglik végre randizni mehetnek a kiszemeltjükkel. Figyeld meg: egy kis odafigyeléssel észbontó helyzeteket teremthetsz, és sorra megvalósulhatnak az álmaid!