Kos

A Kosok nagyon gyorsan felkapják a vizet és hajlamosak elhamarkodottan vitába szállni, ha úgy érzik, nekik van igazuk... és hát mindig úgy érzik, hogy nekik van igazuk. Ráadásul mindig hajtja őket a versenyszellem, szóval szóba sem jöhet, hogy bármiben is veszítsenek. Ezt a csomagot még tudják fokozni, hiszen emellé még türelmetlenek is, így ha valaki őrülten dudál a dugóban, szinte biztos, hogy egy kicsit ideges Kosról van szó.

Rák

Az állatöv legérzékenyebb csillagjegyeként nem túl nehéz őket megbántani, főleg, hogy alapból is hajlamosak mindent negatívan látni. Igazi aknamező, hogy éppen min sértődnek be megint. Épp ezért a legtöbbször nem is lehet tudni, pontosan mit vétettél ellenük, csak azt veszed észre a dühös pillantásaikból és sértődött megjegyzéseikből, hogy valami bajuk van.

Oroszlán

Egy rosszul hangsúlyozott mondat, egy vicces megjegyzés, apró kritika, és beindul a drámatagozat Oroszlán módra. Ez a csillagjegy képes bolhából elefántot csinálni, és az ártalmatlan dolgokat is úgy felfújni, hogy hetekig balhé legyen belőle. Jobban teszed, ha inkább kimaradsz ezekből a színdarabokból.