A legbosszúállóbb csillagjegyek egyszerűen nem tudják elengedni a múltat, a sérelmeiket, a haragjukat, a fájdalmukat, ezért arra összpontosítanak, hogy visszavágjanak. Addig nem boldogok, amíg nem állnak bosszút, még akkor sem, ha óva intik őket. Szögezzük le, ettől még nem gonosz ez a három csillagjegy, csak szeretnének megbizonyosodni arról, aki megsértette őket, megtanulja a leckét – és nem követi el újra ugyanezt a hibát.

Mutatjuk, mely 3 csillagjegyet nem célszerű durván megbántani!

Skorpió

A Skorpiók képtelenek elengedni a haragot, a fájdalmat, ami rendkívül bosszúállóvá teszi őket. Messze a legbosszúállóbbak az összes csillagjegy közül, és egyben a legvadabbak is. Soha ne hazudj egy Skorpiónak, és ne áruld el, különben célkeresztet rajzolhatsz a hátadra. Nem szabad elfelejteni, ez a jegy valójában nagyon érzékeny. Valamilyen oknál fogva az egyetlen módja annak, hogy kicsit jobban érezzék magukat, ha bosszút állnak azon a személyen, aki megbántotta őket. Ráadásul rendelkeznek a bosszúhoz szükséges összes készséggel: okosak, és elég intuitívak, így tudják, hol kell lesújtani ahhoz, hogy többszörösen fizessék meg a nekik okozott kárt.

Bika

A Bikák nyíltabban állnak bosszút a Skorpióhoz képest, és kevésbé durvábban. Mivel türelmesek, megvárják, amíg újra elköveted ugyanazt a hibát, de akkor kíméletlenül lecsapnak. Vagy addig-addig alakítják a dolgokat, amíg pórul nem jársz, és előadják a „megérdemelted” műsort. Nem könnyű elérni, hogy megbocsássanak, ezért keményen meg kell dolgozni érte. Az egyik kedvenc fegyverük a figyelmen kívül hagyás, és pokolian jól csinálják. Tehát, úgyis lehetne fogalmazni, hogy egészen addig átok ül az illetőn – és érik kisebb-nagyobb kellemetlenségek vagy nyílt megjegyzések -, amíg bocsánatot nem kér. Utána varázsütésre megszűnik a sötét mágia.

Oroszlán

Az Oroszlánok legtöbbször kedvesek és nagylelkűek, hacsak nem veszel el valamit, ami az övéké, vagy nem teszed féltékennyé.Azt végképp rosszul viselik, ha összetörik a szívüket. Ebben az esetben az illető iránt minden szeretetük kikapcsol. Nagyon birtoklóak és anyagiasak lehetnek, ami azt jelenti, ha megcsalod, átvered, neked tulajdonképpen véged, és az addig helyes kis cicából előbújik az afrikai fenevad.  Ha egyszer elhatározták magukat, rendkívül nehéz rávenni őket arra, hogy változtassanak. Ha egy Oroszlánt elárulja a barátja, többé nem bocsát meg neki, és mindent el fog követni annak érdekében, hogy visszaadja az okozott fájdalmat.

Via