Van 3 csillagjegy, akik bármire képesek, hogy elérjék a céljaikat. Nem csupán vakmerő, bátor hozzáállásuk, de rendkívül erős kisugárzásuk is segíti őket abban, hogy minden vágyuk teljesüljön. Vajon te is köztük vagy?

Ikrek

Az Ikrek jegy szülötteit egyszerűen lehetetlen nem észrevenni. Ha belépsz egy terembe, mindenki rád figyel, ez a különös vonzerő pedig sokszor segít abban, hogy megkapd, amire vágysz. Életvidám természeted mindenkit magával ragad, stílusod miatt, szó szerint rajonganak érted az emberek. Ez a rendkívül energikus és pozitív hozzáállás a legnehezebb akadályokon is pillanatok alatt átsegít.

Mérleg

Errről a listáról semmiképpen nem maradhat le a Mérleg, aki szintén hihetetlen népszerűségnek örvend. A másik nemből kifejezetten sok kedvelőd akad, akiket egy pillanat alatt képes vagy rávenni bármire. Itt az ideje, hogy terveket készíts a jövőt illetően, és végre merj nagyokat álmodni: most bármit is kérsz, az nem lehetetlen. Ideje tárgyalnod a kívánságaidról, a partnered most nem tud nemet mondani. 

Vízöntő

Soha nem rezegtek még ilyen magas energiaszinten a Vízöntők. Ez a lelkesedés és életöröm, ami átjár a mindennapokban, kifejezetten vonzóvá tesz téged. A szerelemben bőven akad opciód, válogathatsz a potenciális partnerek között. A munkában is sikeres vagy, bármit el tudsz adni, bármilyen előléptetést ki tudsz harcolni, ha éppen arra vágysz.

via