Minden csók más, és ez teljesen jól van így. De hogy ki csókol a legjobban? Az asztrológia szerint ennek a három csillagjegynek a legédesebb a csókja!

Halak

A halak mindig nagyon önzetlenül szeret, állandóan a partnerét tartja szem előtt. Ez érződik a csókjában is, hiszen képes egyetlen csókba belesűríteni minden érzelmét. Nagyon gyengéd, nagyon érzéki, megáll a világ, amíg vele valaki csókot vált. Számára a csók sokszor érzékibb, mint egy szexuális aktus. 

Oroszlán

Kevésbé szenvedélyes, ám annál céltudatosabb. Egy igazi vezető, amikor a csókra kerül a sor. Határozott, de mégis engedi, hogy a másik is kiteljesedjen. Szereti a hosszú, mély csókokat. A csókja mesél, talán többet el is árul az érzéseiről, mint egy mély beszélgetés.

Rák

Érzelmesek, szenvedélyesek és ellenállhatatlanok. Nem csoda, hogy a csókra nemet mondani, szinte lehetetlen. Imádják, ha valaki szexinek és vonzónak tartja őket. Nem csupán a csóktechnikájuk veszi le a partnert a lábáról, a tekintetük, a kisugárzásuk, a személyiségük ugyanúgy a siker részei.

via