Ennek a 3 csillagjegynek sorsdöntő változás következik be a hétvégén. 

Rák

A víz jegyűek mostanában olyan időszakon mennek keresztül, amikor a hiányérzet dominálhat. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mire vágysz valójában. Amint tisztában leszel a saját szükségleteiddel, álmaiddal és vágyaiddal, azonnal meg lesz az ezekhez vezető út is. Ha meghoztad a döntést, azzal lehetőséget adsz magadnak, hogy visszatalálj a régi önmagadhoz, és ahhoz, ami boldoggá tesz - ez megtörténhet a hétévégén. 

Szűz

A Szűz végre meglátja, mit rontott el mostanában, és belátja a saját felelőségét azokban a konfliktusokban, amelyekben ő és a partnere is sérült. Ezen a hétvégén végre elengedsz minden feszültséget, és békét kötsz: nem maradsz haragtartó. Ez minden gondodat megoldja, nyugodt leszel, kiegyensúlyozott, és békés. 

Skorpió

Számodra a hatalom a legfontosabb, na meg az, hogy mindenki tudja, hogy hatalmad van. Kicsit húzódj a háttérbe, és ne fitogtasd a befolyásodat vagy az erődet. Mindenki tudja, és kellemetlen helyzetbe hozod magad az állandó bizonygatással. A hétvégén szembe kell nézned az ezek miatt kialakult konfliktusokkal, és végre megszabadulsz minden feszültségtől, a régi barátaid visszatalálnak hozzád, ezzel új szakaszt kezdesz az életedben. 

via