Jön a Mars a Bikába, ami intenzív szerelmet és sikereket ígér. A Vénusz az Ikrekben örömöket kínál, a Bak telihold meg egy csokor új kezdetet és lehetőséget. 3 csillagjegy élete gyökerestül megváltozhat, és augusztusra teljesen más életet élhetnek az eddigiekhez képest. Mutatjuk, kik dörzsölhetik előre a tenyerüket:

Bika

A július fontos hónap lesz számodra, Bika, mert hirtelen úgy érzed: az adrenalin lángra lobbantja az életedet. A hatalmas Mars, a szex, a lendület és a szenvedély bolygója energiával tölt fel július 5-től egészen augusztus 20-ig. Ez azt jelenti: készen állsz mindent (és mindenkit) meghódítani, ami az utadba kerül. Használd ezt az üzemanyagot ahhoz, hogy uralkodj, meghódíts másokat vagy éppen az adott lehetőségeket, és olyan életet alakíts ki, amilyet csak szeretnél. Július elején még egy utazás is vár rád, ami sokat dobhat a hangulatodon, és fontos felismeréseket tehetsz útközben. Aztán pedig fogod magad, és kilépsz a komfortzónádból. A hónap közepére elérheted a csúcspontot szakmai, anyagi, de szerelmi téren is. Végül július végére olyan jól megy a szekered, hogy felmerülhet a lakásvásárlás vagy a külföldre költözés lehetősége.

Oroszlán

Készülj Oroszlán, mert a Mars bolygó begyújtja a szakmai szektort július 5-től, és rövid időn belül felkapaszkodhatsz a ranglétrán. Az előtted álló hetekben minden eddiginél magasabbra fogsz szárnyalni. Akár jelentős üzleti sikerekben is lehet részed, és mindehhez természetesen hozzájön az: áramlani fog hozzád a pénz. Megállíthatatlanul! Közben változtatsz az életmódodon: a szokásaidon, az étrendeden, és a hónap végére nemcsak pár kilóval könnyebb, de sokkal fittebb és egészségesebb is lehetsz. Aztán a Nap megérkezik a csillagjegyedbe július 22-én, beköszönt a szezonod, és szinte bármit elérhetsz majd, amit akarsz. Bőség és jólét köszönt be az életedbe, ami lehetőséget ad arra, hogy végre neked tetsző életet élj.

Mérleg

Izgalmas fejlemények állnak előtted, Mérleg. A Jupiter, a szerencse bolygója továbbra is az égen keresztül táncol körülötted, biztosítva a kapcsolatok növekedését. Ezenkívül a hatalmas Mars július 5-től lángra lobbantja az intimitás és család szektorát, ami miatt késztetést érezhetsz az egyesülésre. Persze nemcsak szexuálisan, hanem szeretnél végre megállapodni, akár családot is alapítani, amelyekre rövid időn belül sor is kerülhet. Közben szakmai téren új mérföldkövet érhetsz el előléptetés vagy egy új, jól fizetett állásnak köszönhetően. A hónap közepén a családi életben is változások állhatnak be: felmerülhet a felújítás, költözés vagy éppen a házasság is. Nem sok minden marad a régiben július után!