A hétvégi bolygóállások  fényt derítenek az igazságra. Nem friss hazugság láthat napvilágot, hanem egy korábbi, viszont jól, akár sokáig is rejtegetett. 3 csillagjegynek sajnos át kell élnie az ezzel járó fájdalmat, de talán nem lesz olyan súlyos a hazugság, hogy tönkretegye a kapcsolatot.

Kos

Az Ikrek Hold megvilágítja kommunikációs zónádat, és az uralkodó bolygóddal, a Marssal való összekapcsolódása feszültséget teremthet. Valószínűleg egy parázs vitával kezdődik az egész, amiből hatalmas veszekedés lehet. A pasid is annyira belelendülhet, hogy megfeledkezhet arról, mit mondott korábban. Te viszont nagyon is résen leszel, és azonnal kiszúrod a dolgot! Nyilvánvaló: egy hazugságot lepleztél le, a kérdés az, mekkorát. De mivel vasárnap a Hold belép az együttérző Rákba, így jó esély van a békülésre.

Mérleg

Ikrek Hold összekapcsolódik a robbanékony Marssal, valamint a Vénusszal, és ez súrlódásokat okozhat a szerelmi életedben. Talán a pasid közösségi oldalát vagy telefonját bújva, de észreveszel valamit, ami további kérdéseket vet fel. Az embered persze megpróbálja kimagyarázni a dolgot. Feltehetően nem súlyos hazugságról van szó, mert a csillagok arra biztatnak, jussanak eszedbe a szerelmed pozitív tulajdonságai, és légy elnéző vele. Vasárnap estére már rendeződhetnek is a dolgok köztetek.

Vízöntő

Az Ikrek Hold és Mars együttállása kommunikációs veszélyekre, felszín alatt igazságokra hívja fel a figyelmedet. A következő napokban rettentően éles lesz az intuíciód, és nem bírod kiverni a fejedből: a pasid valamit  titkol  előled. Addig-addig nyomozol, faggatod, keresztkérdésekkel bombázod, hogy előbb-utóbb fény derül arra: csakugyan hazudott neked korábban, és a lebukás pillanatában is megpróbálna. Valószínűleg nem súlyos, kapcsolatrengető dologról van szó, de azért várható egy-két nap mosolyszünet.