Október 3-án végre vért ért a Merkúr retrográd, ami eddig sokak életét megnehezítette. Viszont a Mars és a Merkúr együttállása október 9-ig nagy felismeréseket hozhat, vagyis számíthatnak arra a zodiákus tagjai, hogy váratlanul rádöbbenek egy-egy remek pénzkereseti lehetőségre. 3 csillagjegy pedig simán csak tarthatja a márkát, mert szinte minden erőfeszítés nélkül pénz hullik az ölébe a héten:

Kos

Fontos megbeszélésekre kerül sor a következő napokban, Kos. Az egyik, a munkádat érinti, vagyis leülsz átbeszélni a  főnököddel  a fizetésedet. Általánosságban az mondható el, a napokban a bölcs döntéseidnek, az  intelligens  kommunikációdnak köszönhetően pénzhez juthatsz, legyen szó fizetésemelésről, egy remek üzlet kötéséről vagy akár arról, hogy visszaszerezd a kölcsönadott lóvédat.

Mérleg

Ezen a héten meglepő forrásokon keresztül juthat el hozzád a pénz. Meglehet, valaki kész támogatni az üzleti céljaidat, és hajlandó pénzzel segíteni rajtad. Sőt, talán kölcsönad neked azért, hogy megold az anyagi gondjaidat. Most főleg az ismerősök kínálnak neked lehetőségeket, amelyekkel rövid időn belül bevételhez juthatsz. Talán sikerül eladnod a régóta porosodó méregdrága cipődet is, amit sosem vettél fel, mert rájöttél, mégsem a te világod!

Nyilas

A héten megnyílik életedben a pénzcsap a Merkúr és a Plútó találkozásának köszönhetően. Hamarosan beköszönt a bőség és a biztonság időszaka. A Plútó befészkeli magát a pénzszektorodba és jobbnál jobb ötleteket ad arra vonatkozóan, hogyan valósítsd meg az ötleteidet, mibe fejtess bele, miként váltsd a tehetségedet bankóra, és több forrásból is bevételhez juttathat téged. Készítsd a zsebkendődet, mert könnyes búcsút vehetsz a pénztelenségtől!