Van 3 csillagjegy, akik számára nem olyan nehéz ellenségeket gyűjteni. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ők rosszindulatúak vagy gonoszabbak a többi csillagjegynél. Csupán annyiról van szó, hogy bizonyos tulajdonságaikkal könnyebben kihúzzák a gyufát másoknál.

Kos

A Kos jegy szülöttjeire jellemző egy brutálisan őszinte, nyers modor, amit nem mindenki kezel jól. Továbbá jellemzően a saját fejük után mennek sokszor úgy, hogy elfelejtik átgondolni a tetteik következményeit. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy rossz szándék vezérli őket, de bizony akaratukon kívül is megbánthatnak másokat.

Ikrek

Előfordulhat az Ikrek  jegy  szülöttjeinek nem erősségük a titoktartás, ha pedig egy olyan titkot kotyognak ki, amivel a másik embert kellemetlen szituációba sodorják, bizony abból nem fognak jól kijönni. Továbbá hajlamosak olyan ígéreteket tenni, amiket nem tudnak betartani, ezáltal pedig még több ellenséget szerezhetnek. 

Skorpió

A Skorpió csillagjegyűek, amikor nincsenek a toppon elkezdenek másokat hibáztatni, valamint sokszor olyan dolgokat mondanak, amiket később megbánhatnak. Annak érdekében, hogy ne ellenségeskedjenek senkivel az kell, hogy ne másokon csattanjon, ha valami probléma történt az életükben. 

Még több horoszkóp

A 3 legbevállalósabb csillagjegy az ágyban

Ez a 3 csillagjegy a legjobb barát

Ez a 3 csillagjegy a legbosszúállóbb