Habár a nyár remek alkalom arra, hogy a párunkkal még több időt töltsünk együtt vagy, hogy szingliként ránk találjon a szerelem, de sajnos 3 csillagjegy számára valószínűbb, hogy szakítás jön az elkövetkezendő időszakban a horoszkóp szerint. 

Bika

Nagy változás jön az életedben, Bika! Már hónapok óta érzed, hogy a pasiddal nem vagytok közös nevezőn, és teljesen más a célotok az életben. Napok vagy hetek kérdése, amikor annyira erősnek fogod érezni magad, hogy kiállj magadért, és lezárj egy olyan kapcsolatot, ami már nem épít téged többé, és azt érzed, hogy nincs közös jövőtök. A szakítás fájdalmas lesz, de szerencsére nem fogsz sokáig szomorkodni, mert hamarosan valami csodálatos fog jönni az életedbe. 

Oroszlán

Nehéz időszakon mész keresztül. Nehéz egy toxikus kapcsolat lezárása, de még nehezebb megfelelni valakinek, akinek sosem leszel elég jó. A jó hír, hogy rengeteg olyan ember van körülötted, akik pontosan tudják, hogy mennyire fantasztikus vagy, és ezt addig fogják neked mondani, amíg szép lassan te is elhiszed. Érthető, ha csalódottnak fogod érezni magad, és szeretnéd visszacsinálni a dolgokat, de idővel rájössz majd, hogy jobb egyedül lenni, amíg megerősödsz annyira, hogy egy egészséges kapcsolatban kiteljesedj. 

Nyilas

Pörgős nyarad lesz, Nyilas! Karrier, családi ügyek, és minden más, így azt fogod érezni, hogy semmi időd nincs a párkapcsolatodra. Nos, van ilyen, hogy az ember inkább egyedül szeretne lenni, de fontos, hogy a kapcsolatodat tisztességesen zárd le, mert a pasid megérdemli, hogy őszintén elé állj, és elmondd, hogy mi a szitu. Tudod, ha tényleg egymásnak vagytok teremtve, akkor úgy is újra egymásra találtok majd. Meglátod, hogy hamarosan minden jobb lesz!