Carrie és Miranda, Rachel és Monica, Serena és Blair. Ki ne vágyna olyan szoros, őszinte és szeretetteljes barátságra, mint amilyen az övéké? Igaz, nem feltétlenül a csillagjegy alapján választunk barátot, de az asztrológia segíthet meghatározni, mely állatövi jegyek lehetnek a legjobb barátaink.

Rák

Senkinek sincs nagyobb szíve, mint a Ráknak, az állatöv legbarátságosabb és leggondosabb jelének. Ha olyasvalakit keresel, akivel megoszthatod az érzéseidet, a Rák lesz az első, aki megjelenik az otthonodban egy százas zsebkendővel meg a kedvenc harapnivalóiddal. Félretesznek bárkit és bármit, csak azért, hogy a segítségedre siessenek. Ítélkezés nélkül meghallgatnak, megőrzik a titkaidat, és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy jobban érezd magad. Alig van olyan szívesség, amit ne lennének hajlandóak megtenni a barátjukért. Bennük rálelhetsz a legjobb barátodra, a testvéredre, de akár egy anyára is, ennyire sokoldalúak és gondoskodóak!

Bika

A Bikák a kapcsolataikban tanúsított türelméről és állhatatosságáról ismertek. Megbízhatóak, őszinték, és végtelenül hűségesek. Mindig betartják, amit ígérnek, és nem hagynak cserben. Ilyen tekintetben a Rákéhoz hasonló a természetük. Amikor arra van szükség, csendesen végighallgatnak, és támogatnak. De nem szívbajosak kifejteni a véleményüket és elmondani, mit rontottál el, ám ezt szeretetteljesen teszik. Mivel a biztonságra törekszenek, így számíthatsz arra, hogy mindig fel fogják hívni a figyelmedet a lehetséges kockázatokra, de bármi is történjék: ott lesznek mögötted, és árnyékként követnek.

Oroszlán

Az Oroszlánok híresek a hatalmas szívükről. Ezek a bátor és merész jellemek mindig készek kiállni mások mellett. Mivel ők maguk is vágynak a mély odaadásra, a személyre szabott figyelemre és rendíthetetlen hűségre, nem esik nehezükre mindezt megadniuk másoknak. Amikor pedig a reflektorfényben sütkéreznek, vagy kézhez kapják a munkahelyi bónuszt, mindig gondoskodnak arról, hogy szeretteiknek is jusson belőlük. Mindent megosztanak az igaz barátaikkal legyen az idő, pénz, vagy bármi más, amit módjuk áll megadni. Amikor pedig rossz kedved van, a lehető legbulisabban igyekszenek elfeledtetni veled a gondjaidat. Könnyen ráragasztják másokra pozitív, szeretetteljes és vidám a kisugárzásukat.

De ne feledd, attól még, hogy ők a szuperbarátok, nem jelenti azt, hogy a zodiákus többi tagja ne lehetne ugyanilyen jó barátod. 

Via