Ez a három csillagjegy aztán nem fogja vissza magát, ha manipulációról van szó!

Mérleg

A Mérleg nagyon bájos, nagyon kedves, édes - de vigyázz, mindig tudja, mikor melyik oldalát kell mutatnia! Ügyesen felmérnek minden helyzetet, feltérképezik, kinek milyen elvárásai vannak, és ennek megfelelően lépnek. Ha úgy is tűnhet, hogy a Mérleg mások érdekében cselekszik, tudd, hogy valami kis haszon csurran-cseppen neki is. Erre azonban szinte sosem derül fény, vagy azért, mert annyira szeretik őket, hogy bármit elhisznek nekik vagy annyira félnek tőle, hogy nem merik kérdőre vonni. 

Skorpió

A Skorpió imádja a hedonizmust, nem zárkózik el akkor sem az élvezetektől, ha ez bűnös öröm. Pofátlanul egyszerűen irányítják mások elméjét, nagyrészt amit kigondolnak, azt sikerül is elérniük. Mindig egy lépéssel előtted járnak, nagyon agyafúrtak! Másokat azért is ismerik ennyire jól, mert hihetetlenül öntudatosak és jó emberismerők. 

Bak

A Bak jegy szülöttei nagyon gyorsan felismerik mások gyengeségeit és sajnos van, hogy ki is használja ezt a tudást. Sok Bak számára a többi ember csak egy játékos a sakktáblán. Így próbálják kerülni a komoly, mély érzéseket, szeretik objektívan nézni a dolgokat. Tudják, mikor kell magszólalniuk, mikor kell megfogalmazni a kéréseiket, hogy tutira teljesítsék azokat mások.

via