Még csak most fog igazán beindulni a tavasz, és ezzel együtt március második fele jelentős változásokat indít el 3 csillagjegy életében, akik készüljenek fel arra, hogy nem sok minden marad a régiben.

Kos

A hónap második felében - pontosabban március 21-én - kezdődik el a szezonod, kedves Kos. Addig sem lesz eseménytelen az életed, de utána egyszerre szakad minden a nyakadba. Váratlanul kiemelkedő pozícióba kerülhetsz a melóhelyeden, de az sem kizárt, hogy az utad külföldre fog vezetni, méghozzá hosszú távon. Elsőre talán mindez még neked is ijesztő lehet, ám amint megtetted az első lépéseket, érezni fogod: ez lehet életed legnagyobb kalandja.

Bika

Ha eddig azt érezted, nem vagy az ura az életednek vagy bizonyos területeknek, akkor most megnyugodhatsz Bika, mert ez egy csapásra megváltozik a hónapban. Hirtelen mindent úgy lesz, ahogy azt akarod. A kérdés csupán az: mit szeretnél? A pasid kész megvalósítani a legvadabb álmaidat, és még a családtervezés is terítékre kerül. Szingliként pedig minden esélye megvan annak, hogy meghódítsd a srácot, akivel jó ideje szemezel. 

Vízöntő

Végre elhagyta a Szaturnusz a jegyedet, és ez egyet jelent a szabadsággal. Minden sokkal egyszerűbb és könnyebb lesz innentől kezdve. Megtanultad a leckéidet, bölcsebb lettél, és az életedben hirtelen minden sokkal pozitívabban fog alakulni. Összejönnek azok a dolgok, amik eddig akadályoztatva voltak, új ajtók nyílnak meg előtted, de még talán az exedet is visszakapod, ha arra vágysz. Minden, amiről korábban lemondtál, elúszott, most visszajön. Eljött a te időd, Vízöntő!