Van 3 csillagjegy, akinek ez a hét maga lesz a megvalósult álom. Váratlan találkozások, egy hirtelen jött szerelem vagy éppen karrierlehetőség kerülhet az utadba, ha e 3 jegy szülötte vagy. A te horoszkópod közte van? 

Rák 

Energikus vagy, tele vagy tervekkel és ötletekkel, ez pedig azt eredményezi, hogy hihetetlen eredményeket leszel képes produkálni a héten. Az sem kizárt, hogy végre megkapod azt a bizonyos, régóta várt előléptetést, sőt, az is lehet, hogy álmaid állásajánlatát kínálják fel neked. Azért legyél körültekintő, alaposan gondolj át és mérlegelj mindent, mielőtt döntesz, de annyi biztos, hogy ez a hét tökéletes alkalmas arra, hogy egy újabb lépést tegyél az álmaid megvalósításának az irányába. 

Bika

A legjobb, ha ezen a héten a lazításra összpontosítasz. Ne aggódj, pont ez a chill hangulat hozhat számodra nem várt meglepetéseket. Fordulj befelé, koncentrálj magadra, hiszen most a személyes fejlődésed élvez prioritást. Aztán ki tudja, még az is lehet, hogy egy olyan régi, jó ismerősbe botlasz bele, akivel pont most kell találkoznod, ugyanis hatalmas változást hozhat az életedbe. 

Szűz 

Kedves Szűz neked a héten számos kihívással kell szembe nézned, de ez csak meg fog erősíteni téged abban, hogy jó úton jársz. Bízz a megérzéseidben, hallgass az ösztöneidre és minden kihívást legyőzöl majd. Karrier és szerelem frontján is nagyon szerencsés leszel, nem kizárt, hogy végre az a szerelem toppan be az életedbe, amire már nagyon régóta vártál. 

(via)