Mindenkinek más és más a szexuális étvágya, az, hogy ki mennyi szexet igényel, rengeteg dologtól függ, többek között az életszakasztól is. Aki a következő 3 csillagjegy közül valamelyikben született, az viszont az átlagon felüli szexuális étvággyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy alkalmi partnernek mindenképpen csodásak. A hűséggel, monogámiával most inkább ne foglalkozzunk... (Persze nem mintha a nagy szexuális étvágy kizárná, hogy valaki lehorgonyozzon egy életre a partnere mellett.)

Kos

A Kosok folyamatosan egyik kalandot keresik a másik után. Ez az élet minden területére igaz, így a szexre is. Egy Kos mellett sosem fogsz unatkozni, mert mindig kész arra, hogy újdonságokat próbáljon ki, felfedezzen ismeretlen dolgokat és meglepje a partnerét.

Skorpió

A Skorpióknak gyakran olyan erős a szexuális kisugárzása, hogy már messziről vonzó és felgyorsítja a másik nem szívverését. Ez a varázserő az ágyban sem múlik el természetesen: ha beindul, csak úgy tombol a Skorpiókban a szenvedély és vágy. A Skorpió férfi nem feltétlenül arra megy rá, hogy minél több partnere legyen, de az biztos, hogy nehezen un rá a szexre!

Oroszlán

Az Oroszlánok a flört nagymesterei, ha kedvük tartja, könnyen az ujjuk köré csavarják kiszemeltjüket – és gyakran kedvük tartja. Sőt, nem csak a flörtölés közben leleményesek, hanem az ágyban is, és hiába, ami jól megy nekik, azt miért ne szeretnék gyakran csinálni?!